Liveresultat – tävling

Aktuella läger - anmälan
Följande läger är aktuella just nu

För ev frågor kontakta lägeransvarig i respektive grupp Kontakt »
Läger
Klubben anordnar gruppläger och klubbläger. Grupplägren anordnas av en träningsgrupp och erbjuds endast åkarna i den gruppen, medan klubblägren är öppna för alla träningsgrupper. Grupplägren hittar du på respektive träningsgrupps sida, klubblägren finns nedan.

Att anmäla sig till ett läger är enkelt – när lägerinbjudan är publicerad på hemsidan eller kommer via mail så är det bara att fylla i anmälningsformuläret. Tänk på att vara noga att fylla i uppgifter om ansvarig förälder på lägret samt eventuella allergier.

Klubben rekommenderar för klubbgemenskapens skull att när klubben har träningar, sätter banor eller har läger så ska dessa aktiviteter prioriteras framför externa tränare på samma plats. Läs mer här om Klubbens hållning till externa läger och klubbarrangemang.pdf »

Sociala media