Bokning till arbetsgrupper inom Saltsjöbadens Slalomklubb

Välkommen till Saltsjöbadens Slalomklubbs bokningssystem för arbetsgruper

Gör så här:

1. Logga in. Om du inte är medlem tidigare skapar du ett nytt konto (viktigt använda samma e-post adress som tidigare).

2. Boka dig själv till en arbetsgrupp – Välj dig själv eller ny deltagare, klicka på SSLK Arbetsgrupper, välj grupp, reservera plats, boka.

3. Boka jourpass för snöläggning. Du som har anmält ett barn till träning MÅSTE gå in på följande länk: http://commodusnet.net/slalom/boka_login_client.php

Där ska du boka in

• Två obligatoriskt joursnöläggningspass
  • Arbetspass i café/lift om du valt att ingå i arbetsgruppen café/lift
Om du ej gör detta kommer du att bli tilldelad ett obligatoriskt joursnöläggningspass samt om du ingår i cafe/lift bemanningsgrupp även blir tilldelad pass då du ska jobba i cafe/lift.

Om du inte har anmält dig till en arbetsgrupp kommer du att bli placerad i en grupp där resurser saknas.

Bokning till träningsgrupper sker via knapp "Bli medlem" på startsidan
Saltsjöbadens Slalomklubb
ORG NR: 814000-9252