Liveresultat – tävling
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.

Nya åkare -50%

Vill du testa på alpinskidåkning? Eller varför inte Freeride? 

 

Just nu erbjuder vi nya åkare halva priset (-50%) på ordinare träningsavgift för resten av terminen, som avslutas sista helgen i april med ett kul läger tillsammans med alla klubbkompisar. 

 

Träning 1-2 gånger/vecka, roliga tävlingar och läger för den som vill. Men framför allt massor av kul skidåkning tillsammans!

 

Läs mer om våra olika träningsgrupper nedan.

Anmälan till träning görs här >> Anmälan till träning

 

Vi hälsar nya medlemmar varmt välkomna! 

 

Har du frågor? Hör av dig till info@saltisslalom.se

Våra träningsgrupper

Vi har träningsgrupper inom följande grenar:

  • Alpint (slalom) för barn och ungdomar från 3 år och uppåt samt vuxna
  • Freeride (parkåkning med hopp och rail) för ungdomar från 6 år

Rödatråden

Den viktigaste delen i det arbete som görs i klubben är träningen. Träningen är den plats där ungdomarna ska utvecklas och må bra på, det är anledningen till att verksamheten överhuvudtaget existerar. Skidträningen i klubbens regi sträcker sig från skidlekis till U16, vi har därför möjlighet att styra den tekniska utvecklingen från en väldigt tidig ålder. Vår idé med den rödatråden är att skapa en grund och en målbild för att förenkla verksamheten i skidbacken och säkerställa att träningen som bedrivs sker med en tydlig vision och målbild. Genom att alla tränare och ledare har en gemensam målbild så kan vi träna på tekniska färdigheter från en tidig ålder. Det kommer att lägga en bra grund för en kompetent skidåkare, som förhoppningsvis lämnar klubbens verksamhet för att fortsätta sin utveckling på ett skidgymnasium.

 

JUST NU! 50% på ordinare träningsavgifter nedan. Erbjudandet gäller från 2023-02-16 och för träning resten av säsongen (VT2023). 

 

Alpint

 

Skidlekis 3-6 år en dag i veckan: (1 800 kr)

Team U8 7-8 år två dagar i veckan: (3 000 kr)

Team U10 9-10 år två dagar i veckan: (3 600 kr)

Team U12 11-12 år två dagar i veckan: (4 300 kr)

Team U14 13-14 år två dagar i veckan: (5 400 kr)

Team U16 15-16 år två dagar i veckan: (6 400 kr)

U16+ 16 år+ två dagar i veckan: (1 800 kr) (drop-in 200 kr per gång plus liftkort, medlemskap är ett krav)

Masters 19 år+ två dagar i veckan: (1 800 kr) (drop-in 200 kr per gång plus liftkort, medlemskap är ett krav)

 

Freeride

 

Freeride Kids 6-9 år en dag i veckan: (2 300 kr)

Freeride 10-16 år två dagar i veckan: (3 600 kr)

 

Till priserna ovan tillkommer en administrativ kansliavgift.

 

Träningsavgifterna ovan är exklusive medlemsavgift. Alla familjer som har barn (upp till 16 år, ej skidlekis) i träning betalar familjeavgift då även föräldrar blir medlemmar i klubben. Om ni redan betalat in familjemedlemskap för kommande säsong så dras det automatiskt av vid betalningen.

Medlemsavgift familj: 900:-

 

För de som tränar i skidlekis, U16+, masters eller bara önska vara stödmedlemmar så gäller enskilt medlemskap.

Medlemsavgift enskild medlem: 500:-

 

I priset för barn- och ungdomsgrupperna ingår säsongsliftkort. 

Medlemskap i klubben behövs för träning, dessutom måste familjen delta i en arbetsgrupp och närvara på klubbens städdagar på vår och höst.

 

Så här anmäler du dig till träningen!

Studera informationen om de olika träningsgruppernas inriktning, ålder och träningstider för att försäkra dig om att de passar. Mer information om de olika grupperna finns under menyerna Alpint och Freeski högst upp på sidan. 

Läs sedan om klubbens arbetsgrupper för att se vilken grupp som bäst passar er familj att hjälpa till i.
Har du frågor, tveka inte att kontakta respektive träningsgrupps lagledare eller klubbchefen. Du hittar alla ledare under menyn Kontakt >.
 
 
(Alla som varit anmälda till träning under föregående säsong ska ha fått ett mejl med uppgift om hur ni kan göra en förenklad anmälan via Turtle-Pay.)
 
Efter anmälan till träning behöver ni anmäla er till en av klubbens arbetsgrupper här: Anmälan till arbetsgrupper >
Läger

Klubben anordnar gruppläger och klubbläger. Grupplägren anordnas av en träningsgrupp och erbjuds endast åkarna i den gruppen, medan klubblägren är öppna för alla träningsgrupper. Grupplägren hittar du på respektive träningsgrupps sida, klubblägren finns nedan.


Att anmäla sig till ett läger är enkelt – när lägerinbjudan är publicerad på hemsidan eller kommer via mail så är det bara att fylla i anmälningsformuläret. Tänk på att vara noga att fylla i uppgifter om ansvarig förälder på lägret samt eventuella allergier.
 
Klubben rekommenderar för klubbgemenskapens skull att när klubben har träningar, sätter banor eller har läger så ska dessa aktiviteter prioriteras framför externa tränare på samma plats. Läs mer här om Klubbens hållning till externa läger och klubbarrangemang.pdf »

 

Träningsschema
 
Sponsorer
Sociala media