Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Dalby Gymnastikförenings bokningssystem

Nedan kan du boka in dig/ditt barn till:

- Barngymnastik 4-5 år.

- Truppgymnastik 6 år och uppåt.

- Läger annordnade av Dalby Gymnastikförening.

Klicka på gruppen eller lägeraktiviteten för att få upp mer information.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har något av dina barn redan en plats i föreningen, klicka på den röda knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den röda knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Betalning:

Betalning sker i samband med din bokning. Du kan välja att betala direkt med kort eller faktura.

Har ni frågor är ni välkomna att kontakta oss på mail: kansliet@dalbygf.se.

Visa mer