Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Anmälan friidrottsskola 2022

Vi kommer till sommaren att anordna friidrottsskolor under 4 veckor. Nytt för i år är att en av veckorna kommer hållas på Sätra IP, övriga veckor kommer hållas på Östermalms IP. Friidrottsskolan är för barn och ungdomar födda 2007 - 2012 och öppen för alla oavsett om du är med i Spårvägens FK eller inte. Träningarna kommer ledas av erfarna ledare och vi anpassar och delar vid behov upp grupperna vid behov efter både ålder och träningsbakgrund. Vi välkomnar både ungdomar som tränat friidrott tidigare, tränar någon annan sport eller som testar på friidrott för första gången.

Vecka 24 (13/6-17/6) måndag till fredag på Östermalms IP

Vecka 25 (20/6-23/6) måndag till torsdag på Östermalms IP

Vecka 26 (27/6-1/7) måndag till fredag på Östermalms IP

Vecka 32 (8/8-12/8) måndag till fredag på Sätra IP

Kostnaden per vecka för att delta är 1450:- för v25 och 1650:- för v24, v26 och v32.

OBS: För dig som bor inom Skärholmens Stadsdelsförvaltning, i Bredäng, Sätra, Skärholmen eller Vårberg kostar v32 endast 500 kr!

Boka för det lägre priset genom att välja gruppen "Vecka 32, postkod Skärholmen (8/8-12/8, Sätra IP)"

Erbjudandet möjliggörs via RF SISU Stockholm och syftar till att få fler ungdomar i området att idrotta!

Dagarna börjar 09.00 (dag 1 börjar 08.45) och håller på till 15.00, det ingår förutom ledarledda träningar lunch och mellanmål. Alla deltagare får en ryggsäck.

Under veckan kommer de flesta av friidrottens grenar att få provas på, om vädret tillåter kommer det även finnas möjlighet att gå och bada en av dagarna.

Sista anmälningsdag för veckorna 24, 25 och 26 är 7 juni och för vecka 32 är det 25 juli.

Hur anmäler man sig?

Anmälan sker genom att först fylla i din e-post vid fältet "logga in". Du får då en engångskod till din mail som du behöver ange här. Är mailen kopplad till en medlem i föreningen så ser du namnet på ditt barn i en lista - klicka på rätt namn i listan. Är du inte medlem i föreningen, fyll i information om ditt barn som ska delta. Nu kan du välja vilken vecka som deltagaren ska delta i friidrottsskolan, tryck på 'Reservera en plats'. Fyll i de obligatoriska frågorna och klicka på 'Nästa'. Slutligen skickas man vidare till en betalningssida där man antingen kan betala direkt med kort, på faktura eller via delbetalning. När betalningen är gjord så är bokningen slutförd, ett bekräftelsemail kommer då till angiven mailadress.

Om du har några frågor om friidrottsskolan är du välkommen att kontakta Maia Eppelin via e-post på maia.eppelin@sparvagenfriidrott.se

Visa mer