Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

-------------------------
Om ni har en iPhone och har fått en länk till bokningssystemet från oss, måste ni klistra in länken i er webbläsare för att ni ska kunna komma in i systemet och genomföra bokningen. Detta är en bugg, som Sportadmin tittar på, men vi vet inte när det kommer lösas. Vi beklagar besväret!
---------------------------

Platssläppet till alla nya medlemmar i våra barn och vuxengrupper sker den 9 Januari kl 12.00.

Alla som varit medlemmar under hösten kommer få förtur till bokningen och platssläpet sker därmed i olika omgångar under vecka 1 2023.

Släpp 1 - Måndag den 2/1

Rekommenderas att gå kvar i Förberedande trupp - kl. 09.00

Rekommenderas att byta till Förberedande trupp - kl. 12.00

Släpp 2 - Tisdag den 3/1

Rekommenderas att gå kvar i Avancerad nivå - kl. 09.00

Rekommenderas att byta till Avancerad nivå - kl. 12.00

Släpp 3 - Onsdag den 4/1

Rekommenderas att gå kvar i Fortsättningsnivån - kl. 09.00

Rekommenderas att byta till Fortsättningsnivån - kl. 12.00

Släpp 4 - Torsdag den 5/1

Vuxengruppernas medlemmar under HT22 - kl. 09.00

Rekommenderas att gå kvar i Nybörjare/Bamse/Stor & Liten(f.d familjegympa) - kl. 09.00

Rekommenderas att byta till Nybörjare/Bamse/Stor & Liten(f.d familjegympa) - kl. 12.00

Platssläpp för nya medlemmar - Måndag 9/1 kl 12.00

Missa inte våra nystartade grupper i Annebergsskolan som ni finner längst ner på bokningssidan under "Kvinnlig AG". Där finns två nybörjargrupper och en fortsättningsgrupp som bedrivs på samma sätt som övriga barngrupper fast med inslag av kvinnlig artistisk gymnastik.

Uppe i höger hörn hittar ni instruktioner om hur inloggning och bokning går till.

Gör gärna en kostnadsfri bokning till vår Påminn-om-platssläpp-grupp för att se hur det funkar. Samtidigt anmäler du då att du vill att vi påminner dig om när platssläpp närmar sig.

Tänk på att om ni redan har en profil i föreningen, måste ni logga in med samma mailadress för att komma åt just den deltagarens profil igen och därefter kunna boka.

Visa mer