Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej alla simmare & föräldrar!

 

Nästa kursstart är vecka 3 i januari och bokningen dit är öppen.

 

Läs noga igenom informationen här nedanför och på den aktuella gruppen innan du gör en bokning.

 

Mer information om klubben, de olika simhallarna, bokningsvilkor och priser finns på våran hemsida. 

 

Har barnet gått simskola hos oss förut så kan det finnas en grupprekommendation. Den grupprekommendationen syns då högst upp på sidan när man är inloggad på bokningssidan. Vi har börjat märka grupprekommendationer med den period de ges ut. T.ex. vt22, sommar22 osv. Grupprekommendationen är just en rekommendation. Har det gått lång tid sen senaste simskolan eller barnet har tränat mycket extra kan en annan gruppnivå passa bättre.

 

Är gruppen full: Klicka då på gruppen och tryck på bevaka. Då kommer man få ett automatiskt mejlutskick om det blir en plats ledig. Sen är det den som först anmäler sig som får platsen.

 

Har du bokat fel grupp. Skicka oss då ett mejl på en gång så tar vi bort bokningen, gruppen är inte avbokad förens vi har svarat och bekräftat avbokningen. Man kan boka upp till 2 grupper i taget så boka även den grupp ni vill gå så inte platserna tar slut innan vi hunnit ta bort den felaktiga bokningen.

 

Viktigt! Vid varje bokning skickas en bokningsbekräftelse ut per mejl. Var uppmärksam på att du verkligen får begräftelsen, annars är det inte säkert att bokningen verkligen har gått igenom.

 

Minsta antalet deltagare för genomförande av kurs är 3. Vid färre deltagare än så stängs gruppen ner eller slås ihop med en annan grupp.

 

De som har simmat med oss förut kanske har noterat att vi nu har en medlemsavgift. Tidigare terminer har medlemsavgiften varit inbakad i deltagaravgiften, den har fortfarande funnits men inte synts. Från och med 2022 har Simklubben Ägir valt att separera avgifterna för att synliggöra medlemskapet. För att delta i en kurs hos SK Ägir behöver man vara medlem, medlemskapet är personligt och gäller per år. Medlemsavgiften betalas i samband med att man bokar en kurs hos oss.

 

För frågor mejla oss på simskola@skagir.se

Visa mer