Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej alla simmare & föräldrar!

Terminsstart vecka 34. OBS! Vecka 35 för alla grupper på Brunflobadet.

Pandemirestriktionerna har nu lättat något och vi har därför öppnat upp något fler platser än tidigare. 
Numera tillåts även föräldrar i anläggningarna. Det kommer inte längre att vara en ledare från Sk Ägir som tar emot samt lämnar över era barn. Ni är välkomna att hjälpa barnen i omklädningsrummen precis som vanligt. 
OBS! Det är fortfarande av största vikt att undvika trängsel. Vi uppmanar fortsatt att man förbereder så mycket man kan redan hemma, exempelvis kan man ha badklädern under sina vanliga kläder när man ska på simskola. 
Vi uppmanar att duscha hemma efter simskola.
Vi rekommenderar även samåkning till och från simskolan. Går man på samma skola, eller bor nära varandra är det ett perfekt tillfälle för samåkning!
Allt för att minska trängsel. 

Är gruppen full: Klicka då på gruppen och tryck på bevaka. Då kommer man få ett automatiskt mejlutskick om det blir en plats ledig. Sen är det den som först anmäler sig som får platsen.

Har du bokat fel grupp av misstag. Skicka oss då ett mejl på en gång så tar vi bort bokningen, gruppen är inte avbokad förens vi har svarat och bekräftat avbokningen. Man kan boka upp till 2 grupper i taget så boka även den grupp ni vill gå så inte platserna tar slut innan vi hunnit ta bort den felaktiga bokningen.

Mer information om de olika grupperna och baden finns på våran hemsida. För frågor kontakta simskola@skagir.se

Visa mer