Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

LÄS DET HÄR INNAN DU BOKAR!

Lediga platser till Vårterminen 2022 blir bokningsbara den 2 januari klockan 12:00!

Från den 1 december kan du se vilka grupper som kommer vara bokningsbara våren 2022. Befintliga medlemmar har till den 31 december på sig att bekräfta eller avboka sin plats. Därför kan antalet lediga platser förändras fram till dess.

Vårterminen 2022 startar vecka 3 för alla grupper som tränar mer än en gång i veckan.

För de grupper som tränar en (1) gång i veckan startar terminen vecka 4. Information om startdatum för respektive grupp står i bokningsinformationen.

Vi tar in nya medlemmar under hela terminen om det blir lediga platser.

Anmäl dig via knappen ”bevaka grupp” om gruppen är fullbokad. Då får du automatiskt ett meddelande när det blir en ledig plats. Först till kvarn-principen gäller.

Du måste registrera det barn som vill börja på gympa och vara inloggad på bokningssidan för att kunna välja  att bevaka en grupp.

Varför administrationsavgift?

Tack vare administrationsavgiften kan vi erbjuda er digitala betalningsmetoder tillsammans med Billmate. För samtliga betalningar tillkommer därför en administrationsavgift på mellan 9-59 kronor beroende på fakturans summa.

OBS! Tänk på att läsa igenom våra köpvillkor innan du genomför din bokning. Där hittar du bland annat information om våra riktlinjer för eventuell återbetalning.

Har du frågor maila gärna oss: gffram@telia.com

Visa mer