Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej alla simmare & föräldrar!

Vi får just nu väldigt många frågor om grupprekommendation, när ni är inloggade här på bokningssidan syns senaste grupprekommendationen högst upp på sidan.

Terminsstart är vecka 4 för alla grupper.

Bokningen öppnar med förtur för de som gått den här hösten den 29/9 kl. 12.00. Bokningen öppnar för alla 5/12 kl. 12.00.

Vi har babysim, minisim, simskola, teknikgrupper, vuxengrupper och tävlingsgrupper.

Är gruppen full: Klicka då på gruppen och tryck på bevaka. Då kommer man få ett automatiskt mejlutskick om det blir en plats ledig. Sen är det den som först anmäler sig som får platsen.

Har du bokat fel grupp av misstag. Skicka oss då ett mejl på en gång så tar vi bort bokningen, gruppen är inte avbokad förens vi har svarat och bekräftat avbokningen. Man kan boka upp till 2 grupper i taget så boka även den grupp ni vill gå så inte platserna tar slut innan vi hunnit ta bort den felaktiga bokningen.

Minsta antalet deltagare för genomförande av kurs är 3. Vid färre deltagare än så stängs gruppen ner eller slårs ihop med en annan grupp.

Mer information om klubben, de olika simhallarna, bokningsvilkor och priser finns på våran hemsida.

De som har simmat med oss förut kanske har noterat att vi nu har en medlemsavgift. Tidigare terminer har medlemsavgiften varit inbakad i deltagaravgiften, den har fortfarande funnits men inte synts. Från och med 2022 har Simklubben Ägir valt att separera avgifterna för att synliggöra medlemskapet. För att delta i en kurs hos SK Ägir behöver man vara medlem, medlemskapet är personligt och gäller per år.

OBS! Det är fortfarande av största vikt att undvika trängsel. Vi uppmanar fortsatt att man förbereder så mycket man kan redan hemma, exempelvis kan man ha badklädern under sina vanliga kläder när man ska på simskola.
Vi uppmanar att duscha hemma efter simskola.
Vi rekommenderar även samåkning till och från simskolan. Går man på samma skola, eller bor nära varandra är det ett perfekt tillfälle för samåkning!
Allt för att minska trängsel.

Visa mer