Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej alla simmare & föräldrar!

Sommarens kurser släpps 24 april för våra nuvarande simmare och 29 april öppnar bokningen för alla. Platserna för hösten släpps kring midsommar, exakt datum kommer senare.

Är gruppen full: Klicka då på gruppen och tryck på bevaka. Då kommer man få ett automatiskt mejlutskick om det blir en plats ledig. Sen är det den som först anmäler sig som får platsen.

Har du bokat fel grupp av misstag. Skicka oss då ett mejl på en gång så tar vi bort bokningen, gruppen är inte avbokad förens vi har svarat och bekräftat avbokningen. Man kan boka upp till 2 grupper i taget så boka även den grupp ni vill gå så inte platserna tar slut innan vi hunnit ta bort den felaktiga bokningen.

Minsta antalet deltagare för genomförande av kurs är 3. Vid färre deltagare än så stängs gruppen ner eller slårs ihop med en annan grupp.

Mer information om klubben, de olika simhallarna, bokningsvilkor och priser finns på våran hemsida.

De som har simmat med oss förut kanske har noterat att vi nu har en medlemsavgift. Tidigare terminer har medlemsavgiften varit inbakad i deltagaravgiften, den har fortfarande funnits men inte synts. Från och med 2022 har Simklubben Ägir valt att separera avgifterna för att synliggöra medlemskapet. För att delta i en kurs hos SK Ägir behöver man vara medlem, medlemskapet är personligt och gäller per år. Medlemsavgiften betalas i samband med att man bokar en kurs hos oss.

Visa mer