Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Höstterminen startar vecka 36 och avslutas vecka 50 (anmälan stänger vecka 44).

Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar minst 12 träningstillfällen/termin för gruppen.

Anmälan till hösten 2020

• Nuvarande medlemmar kan göra återanmälan från 15 juni kl. 18:00.

• Anmälan öppnas för alla - 1 juli kl. 10:00

Anmälan till grupper sker alltid via direktbokning till grupp. Det kommer stå "Ej öppen" för nya medlemmar till dess anmälan öppnar för alla. När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod. Klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning.

Förkunskaper - Klicka på gruppen för att få upp mer information som pris samt vilka förkunskaper som behövs. Vi ber er vänligen att respektera förkunskapskraven och åldersindelningarna, då dessa finns till för att få jämna grupper som främjar barnens utveckling.

Grupp fullbokad - PRENUMERERA

När platserna i en grupp är slut kan man prenumerera på platser som blir lediga efter hand – du får då ett mail när en plats blir fri. För att prenumerera väljer du önskad grupp och klickar på den gula länken PRENUMERERA

De som anmäler sig efter terminsstart kan inte med säkerhet garanteras 12 träningstillfällen.

Vi tar ut full avgift så länge vi håller bokningen öppen. Vi har inte ett system där avgiften reduceras i efterhand.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: kansli@sollentunagymnasterna.se

Visa mer