Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till MSS bokningssida för seglarkurser, medlemskap samt jolleplats.

Filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta det du är intresserad av. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs. Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Avbokning av kurs på seglarskolan

Avbokning sker via mail till kansli@malmosegelsallskap.se

Vid avbokning pga sjukdom/skada eller dylikt återbetalas kursavgiften om man har giltigt läkarintyg.

Annars gäller följande:

Om avbokning sker tidigare än 90 dagar före kursstart återbetalas 80% av avgiften.

Om avbokning sker senare än 90 dagar före kursstart tillfaller hela kursavgiften MSS.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail kansli@malmosegelsallskap.se eller på telefon +4640154448

Välkommen.

Visa mer