Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

 

På denna sida kan du anmäla dig till kurser som hålls av Klättercentret Skåne samt Klättersällskapet Gecko. Se beskrivning av kurser samt bokningsförfarande nedan.

För att boka

1. Logga in för att boka. Inloggning sker längst upp på sidan, för mer information klicka på "Så fungerar det"

 

2. Inloggad kan du välja önskad grupp och reservera en plats. Platsen hålls reserverad i 15 minuter, så att du hinner betala i lugn och ro. Detta betyder att en grupp som verkar fullbokad kan bli bokningsbar igen efter 15 minuter, håll därför koll var 15-20:e minut på sidan, alt. prenumerera på gruppen.

 

4. Notera att vi ibland får avbokningar så om du inte lyckas boka en plats, fortsätt hålla koll på bokningssidan så kanske en plats dyker upp i just den grupp du önskar boka!

 

5. En bokningsavgift på 59 kr tillkommer vid bokning av samtliga kurser.

 

Fullsatt/ej fullsatt grupp

Finns det ej plats i den grupp du önskar boka? Då finns möjlighet att prenumerera på önskad grupp. Du blir då meddelande om vi skulle få avhopp. Observera att detta inte är en kö, utan alla som prenumererar på gruppen får meddelande samtidigt när en plats blir ledig. Vill du vara säker på att få en plats är det därför klokt att boka in dig så snart som möjligt.

 

I motsats till en fullsatt grupp så kan det även hända att vi får in för få bokningar till en grupp, varpå gruppen kan komma att ställas in. Om den grupp du bokat ställs in kommer vi att kontakta er per telefon för att på ett smidigt sätt se över vad ni har för valmöjligheter.

 

Information om Klättersällskapet Gecko

Klättersällskapet Gecko har ett nära samarbete med Klättercentret Skåne, tillsammans bedriver vi Klätterskola samt läger och tävlingar för barn, unga & vuxna. Träningen sker på vår anläggning i Malmö.

Kontakt

Har du några frågor om någon av våra kurser? Maila: traningskane@klattercentret.se Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

 

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

 

Med vänliga hälsningar,

Klättersällskapet Gecko och Klättercentret Skåne

 

Visa mer