Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

 

På denna sida kan du anmäla dig till kurser som hålls av Klättercentret Skåne samt Klättersällskapet Gecko. Se beskrivning av kurser samt bokningsförfarande nedan.

För att boka

1. Logga in för att boka. Inloggning sker längst upp på sidan, för mer information klicka på "Så fungerar det"

 

2. Inloggad kan du välja önskad grupp och reservera en plats. Platsen hålls reserverad i 15 minuter, så att du hinner betala i lugn och ro. Detta betyder att en grupp som verkar fullbokad kan bli bokningsbar igen efter 15 minuter, håll därför koll var 15-20:e minut på sidan, alt. prenumerera på gruppen.

 

4. Notera att vi ibland får avbokningar så om du inte lyckas boka en plats, fortsätt hålla koll på bokningssidan så kanske en plats dyker upp i just den grupp du önskar boka!

 

5. En bokningsavgift på 59 kr tillkommer vid bokning av samtliga kurser.

 

Fullsatt/ej fullsatt grupp

Finns det ej plats i den grupp du önskar boka? Då finns möjlighet att prenumerera på önskad grupp. Du blir då meddelande om vi skulle få avhopp.

 

I motsats till en fullsatt grupp så kan det även hända att vi får in för få bokningar till en grupp, varpå gruppen kan komma att ställas in. Om den grupp du bokat ställs in kommer vi att kontakta er per telefon för att på ett smidigt sätt se över vad ni har för valmöjligheter.

Bokningsbara kurser

Skollovsläger är ett roligt sätt att upptäcka klättring på eller fortsätta att utvecklas i sin klättring tillsammans med andra klättrare och tränare. Lägret är ett endags, tvådagars eller vecko läger med start klockan 10:00 och slut klockan 15:00. Lunch, frukt och all utrustning ingår i priset. Lägren är anpassade efter ålder så att alla som vill delta kan känna att det finns minst en grupp som passar. Varje grupp består av max 12 barn med liknande erfarenhetsnivå och ålder och två tränare som leder lägret. Det går bra att anmäla sig till flera dagar. Upplägget är liknande samtliga dagar men det gör inte klättringen mindre kul för det! Avgiften för endagsläger och lovträning är 500 kr, för tvådagarsläger 1.000 kr och för veckoläger 2.500 kr. Avbokningar ska göras senast 72 timmar innan kursstart, i övriga fall debiteras hela beloppet. Avbokning ska ske skriftligen till traningskane@klattercentret.se

 

Under årets höstlov är det premiär för våran nya lovsträning för ungdommar 11 år och uppåt. Träningen är uppdelad på två eftermiddagar 15:30 – 18:00 och riktar sig till de som vill träffa jämnåriga och träna ihop under lovet. Träningen är mer fokuserad på att coacha deltagarna och utveckla deras klätterförmåga än de vanliga daglägrena. Lovträningen är öppen för alla nivåer, även nybörjare.

 

Terminsträning för vuxna består av 10 tillfällen med start vecka 9 och avslutning vecka 19. Terminsavgiften är 2.400 kr och i avgiften ingår all nödvändig utrustning. 

 

Anmälan öppnar den 12/1 kl 10.00 och är öppen fram till den 19/8. Det är först till kvarn som gäller vid bokning av samtliga grupper. Grupperna kommer att göras synliga veckan innan anmälan öppnar, så att ni kan se vilka tider som finns tillgängliga.

För mer information se Klättercentrets hemsida: https://www.klattercentret.se/malmo/kurser/terminstraning-vuxna/

 

Klätterskolan består för de flesta grupper av 12 tillfällen med start vecka 6 och avslutning vecka 19. Terminsavgift för nybörjare och nivå 1 är 2750 kr, för Nivå 2 är det 3750kr och för Nivå 3 är det 4125 kr. All nödvändig utrustning ingår i avgiften.

 

Återanmälan för er som redan går i klätterskolan öppnar den 14/12 kl 10.00 och är öppen till den 7/1. Nyanmälan öppnar den 12/1 kl 10.00 och är öppen fram till den 1/2. Vid nyanmälan är det först till kvarn som gäller vid bokning. Nybörjargrupperna kommer att göras synliga veckan innan nyanmälan öppnar, så att ni kan se vilka tider som finns tillgängliga. Eventuellt kan det tillkomma fler grupper även någon vecka senare, så fortsätt att hålla utkik på bokningssidan för lediga platser.

 

Vid återanmälan har ni som tränat i en grupp tidigare terminer förtur när det kommer till bokning av den gruppen, det innebär att det bara går att återanmäla sig till den grupp du tränat i tidigare mellan den 14/12 - 21/12. Efter det är det fritt fram att boka in er i valfri grupp som tränar på nivån ni rekomenderats att anmäla er till.

 Mer informtion finns på Klättercentrets hemsida: https://www.klattercentret.se/malmo/kurser/klatterskola/ 

Information ang. Covid-19

Folkhälsomyndigheten rekommenderar att barn- och ungdomsträning för de födda 2002 och senare bedrivs som vanligt under pandemin. Vi gör vårt yttersta för att minska smittspridningen och bedriva läger och klätterskolan på ett säkert sätt. Vi bokar de delar av hallen som era barn använder för att de ska kunna klättra tillsammans med varandra utan att behöva vara nära andra än sina ledare och de andra barnen. Våra tränare är noga med handhygien och ser till att alla deltagare tvättar händer på väg in och ut ur hallen.

 

Våra träningsgrupper för vuxna är anpassade för att ni ska kunna träna på ett säkert sätt och för att minska risken för smittspridning. Vi bokar de delar av hallen som ni använder så att ni kan träna ihop utan att behöva trängas med andra gäster. Vi har minskat deltagarantalet i våra grupper så att vi har max 6 deltagare och en tränare i varje grupp. Ni tränar även med samma grupp och samma tränare varje vecka. För att minska trängsel har vi stängt våra duschar, det finns fortfarande omklädningsrum att byta om i och låsa in era tillhörigheter, men kom gärna ombytta. Träningarna är anpassade för att vi ska kunna hålla minst 2 meters mellanrum under hela träningspasset.

 

Mer information om våra anpassningar går att läsa på Klättercentrets hemsida.

Information om Klättersällskapet Gecko

Klättersällskapet Gecko har ett nära samarbete med Klättercentret Skåne, tillsammans bedriver vi Klätterskola samt läger och tävlingar för barn, unga & vuxna. Träningen sker på vår anläggning i Malmö.

Kontakt

Har du några frågor om någon av våra kurser? Maila: traningskane@klattercentret.se Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

 

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

 

Med vänliga hälsningar,

Klättersällskapet Gecko och Klättercentret Skåne

 

Visa mer