Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt anmälnings- och betalningssystem.

För att anmäla dig:

Steg 1: Logga in -> Fyll i din e-post och följ stegen.

Steg 2: Välj medlem eller "Ny deltagare".

Steg 3: Välj grupp, här visas mer info om gruppen samt pris.

Steg 4: "Anmäl och betala"

Vi digitaliserar och automatiserar vilket gör det smidigare för oss som förening men även för våra medlemmar. Med anledning av detta tillkommer en administrationsavgift på 9-59 kr (beror på terminsavgiftens storlek) per betalning för att täcka transaktionskostnader och automatiserade funktioner.

När du anmält dig och fått betalningsaviseringen till din e-post kan du ladda hem SportAdmins MedlemsApp i din telefon, där har du ditt digitalt medlemskort, nyheter, utskick m.m.

Anmälan är inte bindande så om ni ångrar er meddela oss på e-post, se adressen nedan.

Säker träning: Utifrån rådande pandemi med coronaviruset covid-19 anpassar vi våra gympapass utifrån antal deltagare och lokalstorlek (max 50 personer i vår största lokal). Vi tillhandahåller handsprit och ytsprit för redskap. Ni som vill använda mattor tar med egna. Kom ombytt och duscha hemma. Tänk på att hålla avstånd. Stanna hemma när du är sjuk - även om du bara har mycket lindriga symtom!

Har ni frågor kontakta oss gärna på e-post: bodensgymnastikklubb@gmail.com

Visa mer