Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Anmälan till vårens grupper kommer att öppna måndagen den 10/1 12:00

Ni kan redan nu klicka er vidare på anmälningssidan och se vilka grupper/träningstider vi kommer att ha till våren 2022 och hur många platser som där finns i varje grupp.

Sedan är det är först till kvarn som gäller på platserna.

Vi håller fortfarande på att planera ihop de sista tränarteamen och saknar några huvudtränare, tränare och hjälptränare till vårens grupper, är du sugen på att hjälpa till?

Läs gärna mer om vad uppdraget innebär här >>

Vi kommer nu att öppna anmälan till vårens grupper, vi har sett ett stort intersse av många (närmre 250 personer) som anmält ert intresse till vår förening, vilket vi såkart tycker är superkul. Vi kommer dock som det ser ut idag inte att ha möjlighet att ta emot så många nya gymnaster, dels för att alla befintliga gymnaster som tränat hos oss under hösten har kvar sin plats till våren (så det är om någon slutar som där kan bli en ledig plats). Dels för att vi tyvärr inte har fler halltider i Malmö Stads hallar att träna i, samt att vi behöver fler tränare. Slutligen så måste vi även hålla nere antalet gymnaster i grupperna för att kunna fortsätta hålla avstånd och bedriva fortsatt träning under rådande pandemi. Vi hoppas på er föratåelse kring detta.

Att börja på gymnastik hos Gymnastikföreningen Örnarna som NY gymnast:
Steg 1: Logga in -> Fyll i din e-post och följ stegen.
Steg 2: Välj medlem eller "Ny deltagare".
Steg 3: Välj grupp, här visas mer info om gruppen, startdatum samt pris.
Steg 4: "Anmäl och betala"
När du fått en bokningsbekräftelse är du välkommen på nästa träning och testa (alla nya gymnaster får 1 provgång)

Vill man inte vill fortsätta efter första provgången maila gf-ornarna@hotmail.com direkt att ni inte vill fortsätta så kommer vi att kreditera er betalning/faktura.

Om en grupp är "Fullbokad" så kan ni "Bevaka" denna grupp för att automatiskt få ett mail om det blir en ledig plats. Sedan är det först till kvarn att gå in och boka en plats.

Om ni gör en felaktig bokning kommer vi att ta bort er bokning. (tex. bokar er till fel åldersgrupp)

Har ni frågor kontakta oss på gf-ornarna@hotmail.com
Mer info hittar ni på vår hemsida www.ornarna.se
Visa mer