Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

ANMÄLAN TILL VÅRTERMINEN-2012 är nu öppen.
(Måndagen den 8/2 startade vi upp vårterminen för befintliga gymnaster i Trupp 13 och äldre trupper.)

Måndagen den 15/2 12:00 öppnade anmälan för nya medlemmar.

Vi kommer att avvakta med att starta upp vår familjegympa. Och just nu håller vi på att se över möjligheterna att starta upp vår barngympa och Trupp 14 på ett smittsäkert sätt, isåfall sker terminsstart vecka 11. Mer info kommer att mailas ut.

Vi har, med stöd av rådande restriktioner och riktlinjer, gjort anpassningar för att träningen ska kunna genomföras så smittsäkert som möjligt. Det är otroligt viktigt att dessa följs om vi ska kunna fortsätta bedriva träning. Vi har alla ett ansvar att göra vad vi kan för att inte bidra till ökad smittspridning. Efter genomförd anmälan kommer mer detaljerad info att skickas ut till er att ta del av.

Att börja på gymnastik hos Gymnastikföreningen Örnarna som ny medlem:
Steg 1: Logga in -> Fyll i din e-post och följ stegen.
Steg 2: Välj medlem eller "Ny deltagare".
Steg 3: Välj grupp, här visas mer info om gruppen samt pris.
Steg 4: "Anmäl och betala"
Kom på nästa träning (terminen är ihång nu) och testa (alla nya gymnaster får 1 provgång)

Vill man inte fortsätta efter första provgången maila gf-ornarna@hotmail.com direkt att ni inte vill fortsätta så kommer vi att kreditera er faktura och göra en återbetalning om ni betalt med kort.

Om en grupp är "Fullbokad" så kan ni nu "Prenumerera" på denna grupp för att automatiskt få ett mail om det blir en ledig plats i denna grupp. Sedan är det först till kvarn att gå in och boka en plats.

Om ni gör en felaktig bokning kommer vi att ta bort er bokning. (tex. bokar er till fel åldersgrupp)

Har ni frågor kontakta oss på gf-ornarna@hotmail.com
Mer info hittar ni på vår hemsida www.ornarna.se
Visa mer