Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Snart drar vi igång våra grupper för våren 2023. Alla befintliga gymnaster har kvar sin plats eller har fått erbjudande om en ny grupp. Terminen startar vecka 2-3 beroende på vilken grupp gymnasterna tränar, exakt när du eller din gymnast börjar kommer att meddelas av respektive tränare. 

 

Anmälan för nya gymnaster öppnar söndagen den 8/1 20:00. Ni kan redan nu se vilka grupper/träningstider vi kommer att ha till våren 2023. Det är viktigt att ni anmäler er till RÄTT åldergrupp för ert barn.

Det är först till kvarn som gäller på platserna.

 

Vi saknar tränare till några grupper, är du intersserad av att hjälpa till som tränare hör av dig till oss på gf-ornarna@hotmail.com annars kan det finnas risk för att dessa grupper inte kan startats upp.

 

Gå vidare >> och börja sedan med att filtrera på födelseår för att se vilka grupper vi har för ert barn utifrån fördelseår.

  1. Logga in -> Fyll i din e-post
  2. Välj person
  3. Välj grupp: här visas mer info om gruppen samt pris.
  4. "Anmäl och betala"

 

När du fått en bokningsbekräftelse är du anmäld. Mer info om terminsstart kommer att mailas ut till er från respetive tränare (alla nya gymnaster får 1 provgång). Vill man inte vill fortsätta efter första provgången maila gf-ornarna@hotmail.com direkt att ni inte vill fortsätta så kommer vi att kreditera er betalning/faktura.

 

Om en grupp är "Fullbokad" så kan ni "Bevaka" denna grupp för att automatiskt få ett mail om det blir en ledig plats. Sedan är det först till kvarn att gå in och boka en plats.

 

Om ni gör en felaktig bokning kommer vi att ta bort er bokning. (tex. bokar er till fel åldersgrupp)

Visa mer