Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Läs informationen på denna sida noggrant innan du gör din anmälan!

Hej och välkommen till KC Uppsalas bokningssida.

 

På denna sida kan du göra följande:

 • Anmäla ditt barn till Jullovslägret V.52 eller V.1
 • Anmäla ditt barn till Klätterskolan VT 2024 (OBS gäller bara befintiliga deltagare som har gått HT2023. Är ditt barn ny på klätterskolan skicka en anmälan via hemsidan)
Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.
 

Anmälan till Jullovsläger

 • Läger V. 52 blir 3 dagar: 27-28-29 dec.
 • Läger V.1 blir 4 dagar: 2-3-4-5 jan. 
 • Ålder: 7-15 år
 • Tid: klättring sker mellan klockan 10.00-15.00 varje dag. Det finns möjlighet att lämna barnet redan vid kl 9.00.
 • Pris V.52 (3 dagar): 2 350:- 
 • Pris V.1 (4 dagar): 2650:-
 • 200:- syskonrabatt (per person)
 • Mat och lättare mellis ingår alla dagar
 • All utrustning ingår

Logga in:

Du loggar in genom att klicka på knappen logga in och ange din emailadress. Till din mail skickas sedan en engångskod som du anger i rutan.

 

Att välja Grupp:

Välj den anläggning och vecka där du vill gå på läger.

 

Min sida:

Under Min sida kan du ändra personuppgifter till dig. Det är mycket viktigt att uppgifterna stämmer och är aktuella för att vi ska kunna kontakta er om något händer under lägret.

 

Betalning:

Betalning sker direkt vid anmälan med kort eller via faktura. Vid betalning tillkommer en avgift på 59 kr för administrativa kostnader.

 

Avbokningsregler läger
Vid avbokning senare än 14 dagar innan kursstart debiteras en anmälningsavgift om 500 kr. Vid avbokning senare än en vecka (7 dagar) innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning.

 

Kontakt: Har du några frågor vänligen kontakta oss per mail uppsalakurs@klattercentret.se.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Information om återanmälan till Klätterskolan

Terminsstart : V.5

Nu är det dags att återanmäla sig till nästa termin. Anmälan för befintliga deltagare är öppen från tills torsdagen den 21 december

Logga in:
Du loggar in genom att klicka på knappen [Logga in för att boka] och anger den mailadress du angivit vid registrering av ditt barn tidigare. Du får då en engångskod skickad till din mail som du anger i rutan. Därefter får du välja vilket barn du vill anmäla till Klätterskolan. Grupperna är bokningsbara först efter du loggat in.

Att välja grupp:

Välj den nivå på grupp som du blivit rekommenderad av din tränare under terminen. Detta kan tilldelats muntligen eller via sportadmin, varpå detta kommer synas vid inloggning. Har du inte fått någon nivårekommendation bör du välja samma som du hade föregående termin. Oftast, om du inte har blivit rekommenderat till nästa nivå betyder det att du inte riktigt skulle gynna av de övningar/workshop vi gör där.

OBS! Vänligen följ tränarnas rekommendationer, då de grundar sig i en väl utförd och genomtänkt utvärdering. Har ditt barn blivit rekommenderad att stanna på nuvarande nivå eller byta till en lägre nivå uppmuntrar vi er att följa detta.

Inställd/fullsatt grupp:

Du kan bevaka en önskad grupp om denna är fullbokad - varpå du får ett mail om det uppstår en ledig plats.

Observera att om vi får in för få bokningar till en grupp kan gruppen ställas in. Vi garanterar då en plats i en annan grupp för att säkerställa att ditt barn ska få fortsätta klättra.

Anmälan och avbokning:
Anmälan via denna bokning är bindande.

Vid avbokning senare än 30 dagar innan terminsstart debiteras en anmälningsavgift om 500kr oavsett om fakturan är betald eller ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning. Avbokning ska ske skriftligen till uppsalakurs@klattercentret.se

Visa mer