Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vår anmälningssida!

 

Här kan du boka in dig på alla Fair Play Tennisklubbs kortare kurser och betala direkt. All information och vår tennisskola och innebandy/fotboll som löper terminsvis hittar du på www.fairplaytk.se

 

 

 Så här gör du:

 

Kontoinnehavare

Du som redan har ett konto hos sportadmin kan logga in på den blåa knappen ”Logga in för att boka”. Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vem du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på ”Ny deltagare”. Klicka sedan på den aktivitet som du vill boka. Klicka på ”Boka” längst ner. Du kommer få ett mail som bekräftelse på din anmälan.

 

Nytt konto

Du som inte har ett konto klickar på den blåa knappen ”Logga in för att boka”. Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken deltagare som du vill boka.

Klicka sedan på den aktivitet du vill boka. Klicka på ”Boka” längst ner. Du kommer få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

 OBS! Du blir inte automatiskt anmäld till en aktivitet bara genom att skapa ett konto.

 

 Har ni frågor kontakta gärna oss på mail reception@fairplaytk.se eller på telefon 040-165570

Visa mer