Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

LÄS DETTA INNAN NI GÖR ER BOKNING!

Här kan ni anmäla er till våra lag/grupper, köpa årskort och boka er plats vid vårt Summercamp.

 

Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka bokningsbara aktiviteter och funktioner vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den aktivitet du är intresserad av. Klicka på aktiviteten du vill anmäla dig till för att få upp mer information.  Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 

 

Lag/Grupper

Vid bokningar i våra lag har man alltid en två veckor lång prova på period från att man gjort första träningen. Därefter görs inga återbetalningar. 

 

Årskort

Varje årskort är personligt, vilket innebär att om ni ska köpa två eller fler årskort behöver ni fylla i informationen och betala för varje enskild person. Ni kan inte köpa två eller fler årskort till er själva som ni sedan "lånar ut".  

Summercamp

Mer info gällande Summercamp kommer. 

 

Har ni frågor eller har ångrat er innan prova på perioden är slut hör ni av er till innebandy@alvsjoaik.nu eller på telefon 076-038 27 75

Visa mer