Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

LÄS DETTA INNAN NI GÖR ER BOKNING!

Här kan ni göra er anmälan till våra lag.


Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka bokningsbara aktiviteter och funktioner vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den aktivitet du är intresserad av. Klicka på aktiviteten du vill anmäla dig till för att få upp mer information.  Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 

Anmälan till nybörjargrupper 2022/2023

Nu är anmälan till Älvsjö AIK Innebandys nybörjargrupper för flickor och pojkar födda 2016 öppen. Vi planerar att starta dessa grupper under vecka 35-41. Notera att anmälan är icke bindande och att alla barn får prova 3 gånger gratis först. Detta gäller under hela säsongen, dvs oavsett när barnet gör sin första träning.

Under augusti kommer vi börja lägga upp information på startsidan på respektive lagsida. Om ingen text eller aktiviteter/träningar finns inlagda, så är gruppen ej uppstartad eller att något startdatum är klart. Vi mailar ut en kallelse med information ca 10-14 dagar innan vi startar varje grupp.

1. Välj "Flickor" eller "Pojkar" - Klicka sedan på önskad grupp

2. Skriv in er mailadress i rutan och klicka på logga in, då får ni tillgång till en engångskod skickat till er mail. Skriv därefter in engångskoden som skickats till er mailadress och klicka på logga in

3. Klicka på lägg till "Ny deltagare" - Fyll i barnets samt målsmäns uppgifter. Avsluta med att klicka på "Spara deltagare"

4. Vi hanterar sedan er anmälan samt att ni får ett bekräftelsemejl. Under juli kan detta dröja lite längre, eftersom att vårt kansli har semesterstängt då.

 

Visa mer