Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

LÄS DETTA INNAN NI GÖR ER BOKNING!

Här kan ni köpa årskort och boka er plats vid vårt Summercamp.

 

Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka bokningsbara aktiviteter och funktioner vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den aktivitet du är intresserad av. Klicka på aktiviteten du vill anmäla dig till för att få upp mer information.  Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 

 

Årskort

Varje årskort är personligt, vilket innebär att om ni ska köpa två eller fler årskort behöver ni fylla i informationen och betala för varje enskild person. Ni kan inte köpa två eller fler årskort till er själva som ni sedan "lånar ut".  

Summercamp

Mellan 16-17 och 20-22 juni kommer vi genomföra Summercamp i Långbrohallen och Kämpetorpshallarna. Detta kommer att vara för åldrarna 2007-2014 Anmälan samt betalning sker direkt. Dagarna kommer att vara mellan klockan 08-16:30, där både lunch och mellis ingår! 

Har ni frågor eller har ångrat er hör ni av er till innebandy@alvsjoaik.nu eller på telefon 076-004 67 39

Visa mer