Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan, om du inte ser grupperna klickar du på "gå vidare" för att se dem.

Klicka på en grupp för att få upp mer information om den och vilka förkunskaper som behövs. Är du osäker på vilken grupp som passar ditt barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info om vår simskola

 

Så bokar du: 

Befintlig medlem i ÖASS

Är barnet du vill anmäla redan medlem i ÖASS sedan tidigare, så fyller du i din mejladress i fältet ovan och trycker på den blåa knappen "Logga in". Då meljas en engångskod den mejladress du angivit, skriv in engångskoden och därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.


Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

 

Blivande medlem i ÖASS

Klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din mejladress i första steget och därefter barnets personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. En engångskod skickas till din mejladress, skriv in engångskoden och därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka och klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mejl som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir INTE automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto, för att bokningen ska vara genomförd ska även inbetalning av träningavgift vara gjord. (kommer i steg 2)

 

Mejla oss på kontaktoass@gmail.com om du har frågor!

Visa mer