Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Nu är anmälan till SSK:s fotbollsskola i samarbete med Intersport öppen för 2021!

Ni påbörjar anmälan genom att fylla i en mailadress och blir då skickad en engångskod för att kunna logga in.

OBS! För att systemet ska känna igen ert barn som varit med i verksamhet tidigare i föreningen behöver mailadressen som skrivs in här även finnas registrerad på barnet sedan tidigare!  För nya personer i föreningen registrerar ni er i samband med anmälan och fyller i önskade uppgifter.

Förhoppningen är att på ett så smittsäkert sätt som möjligt kunna genomföra fotbollsskola under 2 veckor i juni, v25 och v26. Vi håller oss ajour utifrån aktuella restriktioner från ansvariga myndigheter och fotbollsskolan kan med kort varsel komma att ställas in.

Sandåkerns SK:s Fotbollsskola i samarbete med Intersport 2021

När: V25 & V26 (maxantal 75 barn/vecka)

Kl 09-14 mån-tors båda veckorna, medtag egen lunch!

För: Pojkar och flickor födda 2014-2009 (Vi erbjuder inte fotbollsskola för 6-åringar, i år barn födda 2015. Under hösten 2021 kommer vi att bjuda in till populära Bollek för födda 2015 vilket blir den första introduktionen till föreningens organiserade verksamhet.)

Kostnad: 500 kr/vecka, 20% syskonrabatt, dvs 400 kr för efterföljande syskon. I anmälningsavgiften ingår t-shirt, fotboll och vattenflaska.

Var: Grubbvallens konsgräsplan

Övrigt:  Fotbollsskolan leds primärt av äldre aktiva ungdomar från föreningen.

Beroende på coronaläget i juni så är det högst osäkert om vi likt tidigare kommer kunna erbjuda ett samarbete med Grubbebiblioteket under Fotbollsskolan. Tidigare har samarbetet inneburit att de erbjuder aktiviteter varje dag efter att fotbollsskolan slutat mellan kl 14-16. Kan vi genomföra det är förhoppningen att det ska kunna erbjudas både V25 och V26.

Är man med på båda veckorna är kostnaden 50 % av anmälningsavgiften på andra veckan. Man ges ej dubbla uppsättningar av material.

Fakturering/betalning sker inte i samband med bokning utan vi avvaktar fakturering samtidigt som vi följer utvecklingen av covid-19-restriktioner i närtid. När vi väl fakturerar ska avgiften vara betald innan fotbollsskolan börjar.

Om veckorna blir fulla kan ni prenumerera på önskad vecka och får då ett mejl om det blir lediga platser.

Välkomna med er anmälan!

Kontakta kansliet vid eventuella frågor

kansli@sandakernssk.se           090774148

Visa mer