Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Nu är anmälan till SSK:s fotbollsskola i samarbete med Intersport öppen för 2022!

Ni påbörjar anmälan genom att fylla i en mailadress och blir då skickad en engångskod för att kunna logga in.

OBS! För att systemet ska känna igen ert barn som varit med i verksamhet tidigare i föreningen behöver mailadressen som skrivs in här även finnas registrerad på barnet sedan tidigare!  För nya personer i föreningen registrerar ni er i samband med anmälan och fyller i önskade uppgifter.

Sandåkerns SK:s Fotbollsskola i samarbete med Intersport 2022

När: V25 & V26 (maxantal 90 barn/vecka)

Kl 09-14 mån-tors båda veckorna, medtag egen lunch!

För: Pojkar och flickor födda 2015-2010 (Vi erbjuder inte fotbollsskola för 6-åringar, i år barn födda 2016. Under hösten 2022 kommer vi att bjuda in till populära Bollek för födda 2016 vilket blir den första introduktionen till föreningens organiserade verksamhet.)

Kostnad: 500 kr/vecka, 20% syskonrabatt, dvs 400 kr för efterföljande syskon. I anmälningsavgiften ingår t-shirt, fotboll och vattenflaska.

Var: Grubbvallens konsgräsplan

Övrigt:  Fotbollsskolan leds primärt av äldre aktiva ungdomar från föreningen.

Är man med på båda veckorna är kostnaden 50 % av anmälningsavgiften på andra veckan. Man ges ej dubbla uppsättningar av material.

Fakturering/betalning sker inte i samband med bokning. Detta sker närmare start och avgiften ska vara betald innan fotbollsskolan börjar.

Om veckorna blir fulla kan ni prenumerera på önskad vecka och får då ett mejl om det blir lediga platser.

Välkomna med er anmälan!

Kontakta kansliet vid eventuella frågor

kansli@sandakernssk.se           090774148

Visa mer