Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Allmänna villkor

Anmälan

Alla anmälningar görs via vår hemsida och betalning sker direkt vid anmälningstillfället. Max 1 plats per barn är tillåtet. Anmälan innebär att du som anmäler godkänner våra allmänna villkor. Efter fullständig anmälan skickas alltid en bekräftelse till den angivna mailadressen. Anmälan är bindande. Läs mer under Avanmälan på hemsidan.

Sen anmälan
Om lediga platser finns kvar efter att anmälan stängt kan en sen anmälan göras via kansli@hudiksim.com. Sen anmälan behöver göras senast till tillfälle 2. Efter det är grupperna helt stängda. Vid sen anmälan reduceras ej träningsavgiften.

Obligatorisk årlig medlemsavgift om 150 kr som betalas årsvis (jan-dec).

Träningsavgift

Vid sen anmälan till kurser görs inget avdrag på avgiften. Betalar du med faktura behöver den betalas inom 14 dagar. Om kursavgiften ej är betald i tid kommer en påminnelsefaktura att skickas och då tillkommer 60 kr i påminnelseavgift.

Vårdnadshavarens ansvar

Barnets vårdnadshavare ansvarar för att meddela ansvarig simskoleledare om barnets eventuella allergier, sjukdomar eller andra tillstånd som vårdnadshavaren bedömer vara viktigt för gruppens ledare att känna till. För oss är det viktigt att vi kan ge alla barn bästa möjliga förutsättningar för att nå målen i simskolan och att undervisningen kan ske säkert.

Som vårdnadshavare ansvarar du även för att se till att barnet duschar före och efter lektionen och slänger skräp i rätt sopkärl.

Vårdnadshavare ska kunna nås under lektionstid på något av de uppgivna telefonnumren vid anmälan.

Om barnet ej kan delta på lektionen ska detta meddelas till ansvarig simskoleledare så snart som möjligt.

Byte av grupp innan simskolestart

Byte av grupp kan göras om ledig plats finns i en annan grupp. Önskan om byte görs till kansli@hudiksim.com senast 7 dagar före första tillfället.

Byte av grupp efter simskolestart

Byte av grupp ska ske genom samråd med gruppens ansvariga simskoleledare. Anledning till byte kan vara att nivån är mycket lätt eller mycket svår för barnet, eller en särskild anledning. Byte av grupp kan endast ske före tillfälle 3.

Avanmälan

Avanmälan ska direkt ske till kansli@hudiksim.com.

• Plats som avbokas senare än 5 dagar innan kursstart debiteras med 250 kr.
  • Avhopp av kurs efter första erbjudna kurstillfället återbetalas 50% av träningsavgiften.
  • Avhopp av kurs efter andra erbjudna kurstillfället eller senare återbetalas ej.
  • Vid längre sjukdom återbetalas 80% av träningsavgiften mot uppvisande av läkarintyg. Utöver det gäller 250 kr i administrationskostnad.
  • Den obligatoriska medlemsavgiften återbetalas ej.

Ovanstående gäller oavsett deltagande på lektioner.

Observera att aktiviteten är undantagen från distanslagen då det rör sig om en fritidsverksamhet under en begränsad tid!

Inställda lektioner

Vid behov kan lektioner ställas in pga tekniska problem, brist på ledare eller annan anledning. Vi försöker då att erbjuda ett nytt tillfälle.

Behandling av personuppgifter enligt GDPR

För att underlätta administrationen registrerar vi i vårt administrationssystem uppgifter om namn, adress, telefonnummer, mejladress, personnummer, ev. allergier samt vilken verksamhet du deltar i hos oss.
Uppgifterna använder vi också för att skicka relevant och viktig information om simskolan.

Ledig plats
Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Om gruppen är full kan vi tyvärr inte utöka gruppen med fler platser i just den gruppen. Kolla då om det finns ledigt i samma nivå men vid en annan dag/tid/badhus.

Om det blir fullbelagt i alla grupper i en viss nivå ser vi över om vi kan skapa fler platser genom mixade grupper eller en ny grupp. Hör av er om ingen ledig plats finns.

För att hitta passande nivå/grupp till ditt barn, läs om simskolans nivåer.

Grupprekommendation
Om ditt barn har gått i simskola hos oss tidigare kan du se vilken nivå som vi rekommenderar ditt barn att gå i under Grupprekommendation (inloggat läge). Observera att rekommendationen var aktuell vid slutet av den senaste simskoleperioden barnet deltog i. Om det var ett tag sedan barnet gick i simskolan kan rekommendationen vara inaktuell.

Är ni osäkra på vilken nivå som passar ert barn bäst så kontakta simskoleansvarig på madeleine.mickelsson@gmail.com

Observera att vissa grupper kan innehålla två nivåer, ex. Fisken & Hajen i Delsbo. I den gruppen passar barn i både Fisken och Hajen. Gruppen visas dock endast under Fisken i översikten över grupperna.

Befintlig medlem
Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto. Du får ett bekräftelsemejl från oss när bokningen är godkänd.

Visa mer