Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Ni måste logga in för att kunna genomföra en bokning och för att se era bokningsbara grupper. Nedan ser ni hur ni gör steg för steg.

Hur du bokar:

1. Ange din e-mailadress
2. En engångskod skickas till din e-mail
3. Ange engångskoden i popup-fönstret
4. Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5. Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6. Genomför betalning. Allt klart!

OBS! Väljer ni faktura som betalningsalternativ så driver och äger Billmate faktureringsprocessen. Det inkluderar att vid obetalda fakturor har Billmate rätten att skicka fakturan vidare till inkasso vid försenad betalning.

Börja på gymnastik hos oss?
I början av terminerna kan du själv boka in ditt barn i våra grupper, gäller för barn i åldrarna 4–9 år och nybörjargrupper.

När bokningen är stängd för innevarande termin, eller grupperna är fullbokade kan ni göra en intresseanmälan genom att fylla formuläret via denna länk. Då får ni förhandsinformation om när bokningen öppnar inför kommande termin. Vi tillämpar inte kösystem, utan det är först till kvarn som gäller.

Villkor vid bokning och återbetalning GK Trollbäcken

Vid återanmälan befintlig gymnast
Om en befintlig gymnast väljer att återanmäla sig betalar GK Trollbäcken tillbaka terminsavgiften om gymnasten ångrar sig inom 14 dagar efter betald terminsavgift och innan första träningstillfälle. Därefter sker ingen återbetalning av terminsavgift.

Vid återanmälan ny gymnast
GK Trollbäcken betalar tillbaka terminsavgiften om gymnasten ångrar sig inom 14 dagar efter betald terminsavgift och innan första träningstillfället.

Föreningen betalar även tillbaka terminsavgiften om en ny gymnast slutar som prova på en vecka (Måndag- Söndag) efter betald terminsavgift. Därefter sker ingen återbetalning av avgift.

Återbetalning sker ej vid
Vi återbetalar inga avgifter från externa läger och extra träningar då dessa medför en extern kostnad för föreningen.

Kontakt
Har ni frågor gällande bokningen kan ni kontakta oss på kansliet@gktrollbacken.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vid kreditering av faktura dras en administrativ avgift på 50 kr.

Här finner du även våra villkor för bokning & återbetalning.

Visa mer