Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem!

OBS! Ni måste logga in för att kunna genomföra en bokning och för att se era bokningsbara grupper. Nedan ser ni hur ni gör steg för steg.

Hur man bokar:

1. Ange din e-mailadress

2. En engångskod skickas till din e-mail

3. Ange engångskoden i popup-fönstret

4. Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av

5. Välj lämplig grupp och "Anmäl"

6. Genomför betalning. Allt klart!

Villkor vid bokning och återbetalning

GK Trollbäcken

Vid återanmälan befintlig gymnast

Om en befintlig gymnast väljer att återanmäla sig betalar GK Trollbäcken tillbaka terminsavgiften om gymnasten ångrar sig inom 14 dagar efter betald terminsavgift innan första träningstillfälle. Därefter sker ingen återbetalning av terminsavgift.

Vid återanmälan ny gymnast

GK Trollbäcken betalar tillbaka terminsavgiften om gymnasten ångrar sig inom 14 dagar efter betald terminsavgift innan första träningstillfället.

Föreningen betalar även tillbaka terminsavgiften om en ny gymnast slutar som prova på en vecka (Måndag- Söndag) efter betald terminsavgift. Därefter sker ingen återbetalning av avgift.

Återbetalning sker ej vid:

Vi återbetalar inga avgifter från externa läger och extra träningar då dessa medför en extern kostnad för föreningen.

Har ni frågor gällande bokningen kan ni kontakta oss på kansliet@gktrollbacken.se så återkommer vi till dig så snart vi kan.

Vid kreditering av faktura dras en administrativ avgift på 50 kr.

Här finner du även våra villkor för bokning & återbetalning.

Visa mer