Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

 

Via detta nya bokningssystem så kan ni själva anmäla er till våra olika grupper, och betala direkt. Din betalning garanterar därmed din plats hos oss på Air Wipp Academy. Man kan enbart anmäla sig till en grupp under denna termin. Vi rekommenderar er att anmäla er till passande grupp.

Nivåer är följande:
Nybörjare 0-1 termin
Fortsättning 2-4 terminer
Avancerad Mer än 4 terminer

 

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. 

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.

 

 

Hur man bokar: 
Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter ditt personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, om din e-postadress inte finns i systemet hänvisas du att skriva in ditt personnummer. När du gjort detta har du påbörjat att skapa din profil, och hänvisas till ett formulär där du kompletterar resten av de obligatoriska fälten. Du har nu skapat ett konto. Klicka sedan på den grupp du vill boka. Klicka "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Visa mer