Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

KURSANMÄLAN FÖR VÅREN 2024 - Vi har fortfarande enstaka kurser kvar där vi tar in elever!!
Nedan hittar du de kurserna.
Nästa terminsstart är hösten 2024 med start från vecka 35 och fram. Kurserna kommer ut här i början på juni. Vill du planera och se hur vårt hela program våren 2024 ser ut hittar du det här. Hösten program planerar vi för att det blir ungefär samma.

Du kan göra ett val att bara visa kategorier - Dans, teater/Musikal eller Konst.
Du kan också filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den grupp du är intresserad av.

 

Klicka på gruppen för att få upp mer information om respektive kurs.

Logga sedan in och genomför din anmälan.

  • (Du loggar in genom att ange din e-post adress, som du sedan får en kod skickad till. Denna kod fungerar som lösenord för att komma in i systemet.
  • Den e-post du använder blir din inloggning/användare. Du måste alltid logga in med samma e-post för att komma in till ditt konto.)

* Vid anmälan av ett barn som ännu inte fyllt år kommer du att få upp en varning. Det går bra att anmäla ändå! Vi tar med barnen den terminen som de fyller år dvs ½ år innan. 

* Vi har avgiftsfri bokning, då vi bjuder på chansen att testa kursen en gång innan man bestämmer sig. Vid bokning kommer det därför att stå 0:-.
Kursavgiften för varje kurs hittar du under kursens information.  Medlemsavgift för 2024 på 70:-, tillkommer per deltagare.

Är du osäker på vilken grupp som passar ditt barn bäst eller har någon fråga, kontakta oss gärna så hjälper vi, info@aktivungdommalmo.se eller på telefon 0760-442191.

Visa mer