Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vår bokningssida

 

Här hittar ni kommande tävlingar, läger, aktiviteter samt medlemsansökan mm.

 

Hur bokar jag?
Om du är ny medlem

Klicka på knappen "Logga in" längst upp på sidan för att boka. Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

När ni har bokat blir ANMÄLAN BINDANDE och betalning av avgiften ska ske. Önskar ni byta eller avboka er plats, var vänlig kontakta kansliet snarast. När ni bokar en plats godkänner ni även våra avbokningsvillkor som ni hittar på https://www.hittarpsridklubb.com/sida/?ID=416985 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@hittarpsridklubb.com 

Visa mer