Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej och välkommen till Solna Klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:
  • Bli medlem i klubben
  • Anmäla dig till Klätterskolan (nybörjare)
  • Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare)

Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att  se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.

Information om Klätterskolan

Solna Klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan, samt anordnar bredd- och elittävlingar. Träningen sker på anläggningarna i Akalla, Solna och Telefonplan.

Kalender Klätterskolan VT2021:

• Terminsstart - Fredagen den 5 februari (v.5) fram till torsdagen den 11 februari (v.6)
  • Uppehåll sportlov - Fredagen den 26 februari (v.8) fram till söndagen den 7 mars (v.9)
  • Uppehåll påsklov - Fredagen den 2 april (v.13) fram till söndagen den 11 april (v.14)
  • Uppehåll Kristi himmelsfärd - Torsdag & fredag, 13-14 maj (v.19)

Anmälan nybörjargrupp
Du kan se nybörjargrupperna för vårterminen 2021 i bokningsfunktionen längre ned på denna sida. Läs informationen nedan innan du gör din bokning:

• Du måste logga in för att kunna boka.
  • Efter du har loggat in kan du välja önskad grupp och reservera en plats. Platsen hålls reserverad för dig i 15 minuter, så att du hinner betala i lugn och ro.
    • Detta betyder att en grupp som verkar fullbokad kan bli bokningsbar igen efter 15 minuter, håll därför koll var 15-20:e minut på denna sida, alt. prenumerera på gruppen.
  • Barn födda 2009-2014: tidigare har föräldrar varit med för att säkra sina barn. Inför vårterminen kommer vi istället se till att vi själva kan säkra barnen, så att föräldrar kan stanna utanför. På så vis drar vi ner på antalet personer i hallen.
  • Barn födda 2002-2008: deltagare från 13 år och äldre säkrar varandra under träningen. Barnen kommer att få gå en säkringskurs under terminen för att lära sig detta, precis som vanligt. Föräldrar ska alltså inte vara med under träningen.

Notera att vi ibland får avbokningar under dagarna efter att vi släppt platserna. Om du inte lyckas boka en plats, fortsätt hålla koll på denna bokningssida så kanske en plats dyker upp i just den grupp du önskar boka!

Fullsatt/ej fullsatt grupp
Finns det inte plats i den grupp du önskar boka? Då är det för att den gruppen har uppnått max antal deltagare. Vi kan tyvärr inte öppna upp fler platser än annonserat. Vänligen maila oss om du har frågor om detta.

I motsats till en fullsatt grupp så kan det även hända att vi får in för få bokningar till en grupp, varpå gruppen kan komma att ställas in. Vi kan tyvärr inte garantera en plats för ditt barn i Klätterskolan, men om den grupp du bokat ställs in kommer vi att kontakta er per telefon för att på ett smidigt sätt se över vad ni har för valmöjligheter.

Information ang. Covid-19

Tillsammans med Klättercentret har vi vidtagit åtgärder för att kunna fortsätta hålla Klätterskolan på ett säkert sätt. Bland annat har vi spärrat av områden för kurserna, begränsat maxantalet besökare som får vistas i hallen samtidigt, infört kursanpassningar och nya rutiner som gör att tränare och barn inte behöver stå för nära varandra, mm.

Mer information om våra anpassningar går att läsa på Klättercentrets hemsida.

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem@solnaklatterklubb.se

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan@solnaklatterklubb.se

Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

Med vänliga hälsningar,

Solna Klätterklubb - i samarbete med Klättercentret