Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Läs informationen på denna sida noggrant innan du gör din anmälan!

Hej och välkommen till Solna Klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:

• Bli medlem i klubben
  • Anmäla dig till Klätterskolan (nybörjare)
  • Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare)
Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.

Information om Solna Klätterklubb

Vi är klubben som jobbar för att främja klättring i alla dess former samt alpinism. Hit är du välkommen oavsett om du är nybörjare eller gammal klippräv, elitklättrare eller funktionär.

Som medlem är man välkommen att delta på alla inspirationskvällar, föredrag, utflykter samt kurser som vi anordnar tillsammans med våra medlemmar! Vi välkomnar alla initiativ och arbetar för att hjälpa er att realisera era idéer genom finansiellt stöd och ett stort nätverk. Utöver vårt medlemsarbete jobbar klubben även med att främja klättring som elitidrott. Varje år anordnar vi ett flertal bredd- och elittävlingar samt stöttar ett gäng fantastiska elitklättrare.

Klubben är medlem i Svenska Klätterförbundet (SKF) och är därigenom ansluten till Sveriges
Riksidrottsförbund (RF).

Notera att i tillägg till avgiften för medlemskap tillkommer en adminavgift för betalningen på 29kr för medlemskapet.

Information om Klätterskolan

Solna Klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan, samt anordnar bredd- och elittävlingar. Träningen sker på anläggningarna i Akalla, Solna och Telefonplan.

Kalender Klätterskolan HT2022:

• Terminsstart - Fredagen den 2 september (v.35) fram till torsdagen den 8 september (v.36)
  • Uppehåll Höstlov - Fredagen den 28 oktober (v.43) fram till söndagen den 6 november (v.44)
  • Terminsavslutning - Måndag 28 november till söndag 4 december (v.48)

Återanmälan för HT22:

Nu är det dags att återanmäla sig till nästa termin. Anmälan för befintliga deltagare är öppen från måndagen den 9 maj kl.12.00 tills måndagen den 30 maj kl.12.00.

Logga in:
Du loggar in genom att klicka på knappen [Logga in för att boka] och anger den mailadress du angivit vid registrering av ditt barn tidigare. Du får då en engångskod skickad till din mail som du anger i rutan. Därefter får du välja vilket barn du vill anmäla till Klätterskolan. Grupperna är bokningsbara först efter du loggat in.

Att välja grupp:

Välj den nivå på grupp som du blivit rekommenderad av din tränare under vårterminen. Detta kan tilldelats muntligen eller via sportadmin, varpå detta kommer synas vid inloggning. Har du inte fått någon nivårekommendation bör du välja samma som du hade föregående termin. Alla som gått Nybörjargrupp ska gå Nivå 1 kommande termin.

OBS! Vänligen följ tränarnas rekommendationer, då de grundar sig i en väl utförd och genomtänkt utvärdering. Har ditt barn blivit rekommenderad att stanna på nuvarande nivå eller byta till en lägre nivå uppmuntrar vi er att följa detta.

Följ denna länk för nivåförklaring

Byte av anläggning:

Ni kan byta anläggning utan att rådfråga tränare eller oss som administrerar Klätterskolan. Om ett byte av anläggning betyder att erat barn kan fortsätta klättra är det alltid en välkommen lösning!

Inställd/fullsatt grupp:

Du kan bevaka en önskad grupp om denna är fullbokad - varpå du får ett mail om det uppstår en ledig plats.

Observera att om vi får in för få bokningar till en grupp kan gruppen ställas in. Vi garanterar då en plats i en annan grupp för att säkerställa att ditt barn ska få fortsätta klättra.

Anmälan och avbokning:
Anmälan via denna bokning är bindande.

Vid avbokning senare än 30 dagar innan terminsstart debiteras en anmälningsavgift om 500kr oavsett om fakturan är betald eller ej. Vid avbokning senare än 14 dagar innan debiteras hela beloppet. Vid sjukdom/skada krävs läkarintyg för återbetalning. Avbokning ska ske skriftligen till klatterskolan@klattercentret.se

Vill du börja som ny i vår Klätterskola?

Anmälan till vårterminen i Klätterskolan är nu stängd. Fram till att vi öppnar anmälan för nybörjare till höstterminen kan du fylla i en intresseanmälan för höstterminen 2022 via denna länk. När det blir aktuellt kommer du då att få all relevant information som behövs för att förbereda dig för höstterminens bokning.

SportAdmins Medlemsapp

Vi använder oss av SportAdmins Medlemsapp under terminen för att kommunicera ut information om träningarna, samt för att samla de erbjudanden som både deltagare och föräldrar har hos Solna Klätterklubb och Klättercentret.

I appen finns även barnens Medlemskort, samt en lista på kommande träningstillfällen, så att du t.ex. kan se när det är uppehåll för lov, terminsavslutning, mm.

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem@solnaklatterklubb.se

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan@solnaklatterklubb.se

Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

Med vänliga hälsningar,

Solna Klätterklubb - i samarbete med Klättercentret