Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej och välkommen till Solna Klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:
  • Bli medlem i klubben
  • Anmäla dig till Klätterskolan (nybörjare)
  • Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare)
Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.

Information om Klätterskolan
Solna Klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan, samt anordnar bredd- och elittävlingar. Träningen sker på anläggningarna i Akalla, Solna och Telefonplan.

Kalender Klätterskolan HT2021:
  • Terminsstart - Fredagen den 3 september (v.35) fram till torsdagen den 9 september (v.36)
  • Uppehåll Höstlov - Fredagen den 29 oktober (v.43) fram till söndagen den 7 november (v.44)
  • Terminsavslutning - Måndag 29 november till söndag 5 december (v.48)

Höstterminen har börjat, och vi tar inte in fler anmälningar. Fyll i intresseanmälan för vårterminen 2022 via denna länk, så kommer du att få all relevant information som behövs för att förbereda dig för vårterminens bokning.

SportAdmins Medlemsapp
Vi kommer att använda oss av SportAdmins medlemsapp under terminen för att kommunicera ut information om träningarna, samt för att samla de erbjudanden som både deltagare och föräldrar har hos Solna Klätterklubb och Klättercentret.

I appen finns även barnens Medlemskort, som de kan visa upp i receptionen när de kommer fram till träningen. Ni kan även hitta en lista på kommande träningstillfällen, så att ni t.ex. kan se när det är uppehåll för lov, terminsavslutning, mm.

Information ang. Covid-19

Tillsammans med Klättercentret fortsätter vi att vidta åtgärder för att kunna hålla Klätterskolan på ett säkert sätt. Mer information om våra anpassningar går att läsa på Klättercentrets hemsida.

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem@solnaklatterklubb.se

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan@solnaklatterklubb.se

Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

Med vänliga hälsningar,

Solna Klätterklubb - i samarbete med Klättercentret