Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Läs informationen på denna sida noggrant innan du gör din anmälan!

Hej och välkommen till Solna Klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:

• Bli medlem i klubben
  • Anmäla dig till Klätterskolan (nybörjare)
  • Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare)
Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.

Information om Solna Klätterklubb

Vi är klubben som jobbar för att främja klättring i alla dess former samt alpinism. Hit är du välkommen oavsett om du är nybörjare eller gammal klippräv, elitklättrare eller funktionär.

Som medlem är man välkommen att delta på alla inspirationskvällar, föredrag, utflykter samt kurser som vi anordnar tillsammans med våra medlemmar! Vi välkomnar alla initiativ och arbetar för att hjälpa er att realisera era idéer genom finansiellt stöd och ett stort nätverk. Utöver vårt medlemsarbete jobbar klubben även med att främja klättring som elitidrott. Varje år anordnar vi ett flertal bredd- och elittävlingar samt stöttar ett gäng fantastiska elitklättrare.

Klubben är medlem i Svenska Klätterförbundet (SKF) och är därigenom ansluten till Sveriges
Riksidrottsförbund (RF).

Notera att i tillägg till avgiften för medlemskap tillkommer en adminavgift för betalningen på 29kr för medlemskapet.

Information om Klätterskolan

Solna Klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan, samt anordnar bredd- och elittävlingar. Träningen sker på anläggningarna i Akalla, Solna och Telefonplan.

Kalender Klätterskolan VT2022:

• Terminsstart - Fredagen den 4 februari (v.5) fram till torsdagen den 10 februari (v.6)
  • Uppehåll Sportlov - Fredagen den 25 februari (v.8) fram till söndagen den 6 mars (v.9)
  • Uppehåll Påsklov - Fredagen den 8 april (v.14) fram till söndagen den 17 april (v15)
  • Terminsavslutning - Måndag 9 maj till torsdagen 12 maj (v.19), samt fredag 20 maj till söndagen 22 maj (v.20)

Vill du börja i vår Klätterskola?

Fyll i intresseanmälan för vårterminen 2022 via denna länk, så kommer du att få all relevant information som behövs för att förbereda dig för vårterminens bokning.

Anmälan till Klätterskolan

På måndag den 10 januari kl.10.00 öppnar vi bokningen för våra nybörjargrupper. Vi kommer att lägga upp grupperna redan under helgen, så att alla hinner planera sin bokning i förväg.

Nedan följer svar på de vanligaste frågorna kring anmälan:

Hur genomför jag min anmälan?

Börja med att logga in, vi rekommenderar att göra detta redan innan kl.10 för att vara redo. Därefter kollar du igenom kategorierna på denna bokningssida för att hitta den grupp som passar dig/ditt barn. Klicka på önskad grupp för att komma vidare till själva bokningen. Läs informationen om gruppen noggrannt, och följ sedan stegen på sidan för att genomföra bokningen.

Notera att du kan reservera en plats i högst 15 minuter, innan den åter igen blir bokningsbar för andra. Om den grupp du önskar boka ser full ut, kom tillbaka till bokningssidan efter 15 minuter så kanske en plats har öppnats upp igen.

Hur  betalar jag?

Betalningen sker i samband med din anmälan, och det är själva betalningen som bekräftar barnets plats i gruppen. När du väl har valt betalningsalternativ och slutfört din bokning, så är det till invoice@billmate.se som du ska vända dig för att hantera själva betalningen.

Fullsatt/ej fullsatt grupp

Finns det inte plats i den grupp du önskar boka? Då är det för att den gruppen har uppnått max antal deltagare. Vi kan tyvärr inte öppna upp fler platser än annonserat. Vänligen maila oss om du har frågor om detta.

I motsats till en fullsatt grupp så kan det även hända att vi får in för få bokningar till en grupp, varpå gruppen kommer att ställas in. Vi kan tyvärr inte garantera en plats i Klätterskolan, men om den grupp du bokat ställs in kommer vi att kontakta dig per telefon för att på ett smidigt sätt se över vad du har för valmöjligheter.

SportAdmins Medlemsapp

Vi använder oss av SportAdmins Medlemsapp under terminen för att kommunicera ut information om träningarna, samt för att samla de erbjudanden som både deltagare och föräldrar har hos Solna Klätterklubb och Klättercentret.

I appen finns även barnens Medlemskort, samt en lista på kommande träningstillfällen, så att du t.ex. kan se när det är uppehåll för lov, terminsavslutning, mm.

Information ang. Covid-19

Tillsammans med Klättercentret fortsätter vi att vidta åtgärder för att kunna hålla Klätterskolan på ett säkert sätt. Mer information om våra anpassningar går att läsa på Klättercentrets hemsida.

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem@solnaklatterklubb.se

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan@solnaklatterklubb.se

Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

Med vänliga hälsningar,

Solna Klätterklubb - i samarbete med Klättercentret