Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Läs informationen på denna sida noggrant innan du gör din anmälan!

Hej och välkommen till Solna Klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:

• Bli medlem i klubben
  • Anmäla dig till Klätterskolan (nybörjare)
  • Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare)
Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.

Information om Solna Klätterklubb

Vi är klubben som jobbar för att främja klättring i alla dess former samt alpinism. Hit är du välkommen oavsett om du är nybörjare eller gammal klippräv, elitklättrare eller funktionär.

Som medlem är man välkommen att delta på alla inspirationskvällar, föredrag, utflykter samt kurser som vi anordnar tillsammans med våra medlemmar! Vi välkomnar alla initiativ och arbetar för att hjälpa er att realisera era idéer genom finansiellt stöd och ett stort nätverk. Utöver vårt medlemsarbete jobbar klubben även med att främja klättring som elitidrott. Varje år anordnar vi ett flertal bredd- och elittävlingar samt stöttar ett gäng fantastiska elitklättrare.

Klubben är medlem i Svenska Klätterförbundet (SKF) och är därigenom ansluten till Sveriges
Riksidrottsförbund (RF).

Notera att i tillägg till avgiften för medlemskap tillkommer en adminavgift för betalningen på 29kr för medlemskapet.

Information om Klätterskolan

Solna Klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan, samt anordnar bredd- och elittävlingar. Träningen sker på anläggningarna i Akalla, Solna och Telefonplan.

Kalender Klätterskolan HT2022:

• Terminsstart - Fredagen den 2 september (v.35) fram till torsdagen den 8 september (v.36)
  • Uppehåll Höstlov - Fredagen den 28 oktober (v.43) fram till söndagen den 6 november (v.44)
  • Terminsavslutning - Måndag 28 november till söndag 4 december (v.48)

Vill du börja som ny i vår Klätterskola?

Anmälan till höstterminen i Klätterskolan är nu stängd. Fram till att vårterminen börjar kan du fylla i en intresseanmälan för vårterminen 2023 via denna länk. När det blir aktuellt kommer du då att få all relevant information som behövs för att förbereda dig för vårterminens bokning.

SportAdmins Medlemsapp

Vi använder oss av SportAdmins Medlemsapp under terminen för att kommunicera ut information om träningarna, samt för att samla de erbjudanden som både deltagare och föräldrar har hos Solna Klätterklubb och Klättercentret.

I appen finns även barnens Medlemskort, samt en lista på kommande träningstillfällen, så att du t.ex. kan se när det är uppehåll för lov, terminsavslutning, mm.

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem@solnaklatterklubb.se

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan@klattercentret.se

Det kan ev. dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Tack igen för visat intresse, vi ses på klätterväggen!

Med vänliga hälsningar,

Solna Klätterklubb - i samarbete med Klättercentret