Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Vårterminen 2022
Befintliga medlemmar aviseras den 27 november. Anmälan öppnar för byte av grupp i mån av plats den 27 november kl 07:00
Har du inte betalt med kort eller tagit ut en faktura innan den 12:e kommer din plats att tas bort.
Lediga platser efter den 12 december läggs ut till den som önskar bli medlemmar Anmälan öppnar den 13 december 07:00

Terminen startar vecka 2 och håller på till och med vecka 20. Uppehåll under vinterlovet vecka 7 (14-20 februari) samt påsklovet vecka 15 (11-17 april) Annandag Påsk träning som vanligt.

Gymnastik Lek, Bas fortsättning och Parkour har träning på Gymmix Träningscenter, Getängsvägen 26 B.

TBas, Trupp 3-8 Trampolin 1-3 och Vuxengruppenhar träning i Gymnastikens hus/Sjuhäradshallen, Idrottsgatan 8.

För mer information om vilka villkor som gäller, se vår hemsida ---> Information om anmälan

____________________________________________________________________________________________________________

VID BOKNING

KLICKA PÅ GRUPPEN : Klicka på gruppen för att se mer info om den

GRÖN SIFFRA : Visar hur många lediga platser som finns i gruppen --> Logga in för att boka.

FULLBOKAT: Gruppen har inga platser tillgängliga.

ANMÄL TILL KÖLISTA OM GRUPPEN ÄR FULLBOKAD EFTER DEN 13 DEC :   Klicka här

EJ BOKNINGSBAR: Gruppen är stängd för bokning alt. du har inte loggat in. --> Klicka på gruppen för mer info.

Ej bokningsbar betyder inte att gruppen är fullbokad.

BEKRÄFTELSE: När bokningen är genomförd skickas en bekräftelse och faktura till angiven mail.

FELMEDDELANDEN

Personnumret är redan registrerat :

Vi har redan barnets uppgifter och du har loggat in med en mailadress som inte är registrerad på medlemmen. Logga in med rätt mailadress eller kontakta föreningen för att byta mailadress.

Jag får ingen kod :

Kontrollera att mailadressen är rätt och att det är den du använde dig av vid registreringen. Får du fortfarande ingen kod kan mailadressen blivit fel vid registreringen (stavfel eller liknande). Kontakta föreningen för att kontrollera adressen.

Påminnelse om ålder:

Åldern gäller från det år barnet fyller och är en rekommendation. Om du känner att ditt barn ändå kan och vill vara med i en annan åldersgrupp kan du klicka vidare för att boka. MEN boka gärna rätt åldersgrupp från början om det inte finns särskilda skäl till något annat. Vi kan inte garantera plats i någon annan grupp om det senare inte passar.

Stödförälder - för dig som vill vara delaktig, men utan ledaransvar
Är du stödförälder kan ditt barn även plats i fullbokade grupper. Kontakta kansliet för bokning.

Våra grupper har minst två ordinarie ledare. Till varje grupp eftersträvar vi att också ha 1-2 stödföräldrar. Ingen gymnastikkunskap krävs. En stödförälder fungerar som en extra person i salen och är ledarna behjälplig med framplock, bortplock och övergripande ta hand om barnens trivsel under träningen.

Visa mer