Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Ljungby Gymnastikklubbs bokningssystem

 Nedan ser du vilka grupper som finns tillgängliga och hur många platser som är kvar.

 

Hur man bokar: 

Bokning för nya Gymnaster

Skriv in din mailadress och klicka på den gröna knappen "Logga in". Det mailas en engångskod till din mail, tryck logga in. På första sidan ska du fylla i ditt barns personuppgifter, samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Nu kan du välja vilken grupp du vill boka ditt barn till. 

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Är gruppen full så står det bevaka, då får man klicka på bevaka. Då har man gjort en intresseanmälan. Blir det en plats ledig så kommer det ett mail. Då är det först till kvarn som gäller på den lediga platsen.

 

Bokning för gymnaster som redan tillhör en grupp

Fyll i din e-post i första steget, tryck på ``logga in´´ det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Tryck logga in. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Är gruppen full så står det bevaka, då får man klicka på bevaka. Då har man gjort en intresseanmälan. Blir det en plats ledig så kommer det ett mail. Då är det först till kvarn som gäller på den lediga platsen.

Vi har inget kösystem baserat på hur länge man bevakat gruppen.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail styrelse@lgk.se eller på telefon 073-5112647

Visa mer