Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Ljungby Gymnastikklubbs nya bokningssystem

 

 

Nedan ser du vilka grupper som finns tillgängliga och hur många platser som är kvar.

 

Hur man bokar: 

Bokning för nya Gymnaster

Klicka på den gröna knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Är gruppen full så står det bevaka, man hamnar då i kö till den gruppen man bevakat. Blir det en plats ledig så får man ett mail.

 

Bokning för gymnaster som redan tillhör en grupp

Har du redan ett konto klicka på den gröna knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Är gruppen full så står det bevaka, man hamnar då i kö till gruppen man bevakar, blir det en plats ledig så kommer det ett mail.

 

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail ljungbygymnastikklubb@hotmail.com eller på telefon 073-5112647

Visa mer