Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Grupper: Vi gör inga mer nyintag till vårens grupper. Befintliga medlemmar kommer få en automatisk återanmälan inför hösten. Nya medlemmar kan få möjlighet att förtursboka sig (efter att befintliga medlemmar har återanmält sig) inför nästa termin till våra gröna och orange genom att anmäla sig till "Betalande kö" redan nu. Ni kommer då få ett mail inför bokningssläpp.

Läger: Anmälan för de läger vi anordnar sker även via denna sida.

Generellt vid bokning:

Anmäl ert barn endast till 1 grupp och följ födelseåldern för gruppen annars kommer vi kontakta er och ta bort ert barn från gruppen.

Om du redan har ett konto och ska boka plats till ett syskon, se till att välja "Ny deltagare" enligt nedan så att inte ena barnet hamnar i två grupper.

Hur man bokar:

Du måste först skapa ett konto. OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Frågor?

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail gymnastik@varbergsgif.se eller på telefon 072-39 75 449 (se tider på hemsidan under "Kontakta oss").

Visa mer