Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till Hindås Gymnastikförening

Här anmäler du dig om du är ny medlem, eller om du vill återanmäla dig till en Bamse/Action-grupp, eller till vår Motionsverksamhet.

Är det fullt så står det FULLT.  "Ej bokningsbar" innebär att gruppen är stängd för anmälan för tillfället. ´Är ni intresserad av en grupp som är fullbokad kan ni välja att prenumerera på gruppen. Då får ni ett mail så fort en plats blir ledig, och har ni chans att anmäla er.

Ny medlem

Klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Ni har nu skapat ett konto. Det mailas då en engångskod till er e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får ni välja vilken medlem som ni vill boka.

Klicka sedan på den grupp som ni vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Ni kommer att få ett mail som bekräftelse på er bokning.

OBS! Ni blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Alla bokningar är bindande, och återbetalning görs endast vid uppvisande av läkarintyg som styrker att träning ej kan genomföras. Vi förbehåller oss rätten att ställa in grupper vid mindre deltagare än 10st.

Har ni frågor kontakta oss gärna på info@hindasgymnastik.se

Visa mer