Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Bamse, Action, Lime och Ljusgrön
Nya medlemmar anmäler sig via ”Bli medlem”. Om gruppen är fullbokad kan ni välja att bevaka och få information om plats uppstår. Ni som varit med under föregående termin behöver tacka ja till att behålla er plats, vilket ni gör via den avisering ni fått på mail. Vill ni inte ha kvar er plats tackar ni nej. Vill ni byta grupp går ni in på hemsidan och klickar på ”Bli medlem”, där efter väljer ni ny grupp. Detta är först möjligt efter veckan efter ni fått ert erbjudande. Glöm inte att tacka nej till er avisering via mail när gjort ert nya val. 

OBS! Var noga med att välja rätt grupp, dag och plats och observera att vi har barngrupper både i Hindås och Bollebygd. 

Insteget till mer riktad gymnastikträning går genom att starta i vår nybörjargrupper som heter Lime och Ljusgrön och som är de enda grupper inom gymnastik som ny medlem kan anmälas till.

Trupper 
Trupp går inte att anmäla sig till då man flyttas upp från barngrupperna Grön, Lime och Ljusgrön. Ni som varit med under föregående termin behöver tacka ja till att behålla er plats, vilket ni gör via den avisering ni fått på mail. Vill ni inte ha kvar er plats tackar ni nej. Vid byte av grupp tillfrågas ledaren och sker i samråd mellan ledarna i de aktuella grupper. Byten sker med fördel vid terminsstart.

Manlig artistisk gymnastik
Det går endast att anmäla sig till AG Vit om platser finns. Byte av grupp görs i samråd mellan ledarna.

Motion
Ny medlem anmäler sig via länken ”Bli medlem”. Ni anmäler er till vår gruppträning genom att anmäla er till gruppen Motion. Ni kan efter detta deltaga på alla gruppträningspass. Ni som varit med under föregående termin behöver tacka ja till att behålla er plats, vilket ni gör via den avisering ni fått på mail. Vill ni inte ha kvar er plats tackar ni nej. 
Ni som enbart varit med i ”Hopplös” träning behöver inte åter anmäla er, ni kan bara komma till första tillfället. 
Nya medlemmar till enbart ”Hopplös” träning anmäler sig till gruppen med samma namn på ”Bli Medlem”.

Stödmedlem
Ni kan även anmäla er som medlem i föreningen utan att vara anmäld till någon träningsgrupp. Detta alternativ är till för dig som vill bli stödmedlem, eller där vi behöver hantera din betalning manuellt av någon anledning. Observera att det endast sker i undantagsfall, och endast är ok efter överenskommelse med vår kassör (kassor@hindasgymnastik.se).

Har ni frågor rörande grupper, ålder etc kontakta info@hindasgymnastik.se. Har ni frågor rörande kostnader och fakturor kontakta kassor@hindasgymnastik.se.

Tänk på att:

  • Alla anmälningar sker via formuläret under Bli medlem. Vi har tyvärr inte möjlighet att ta emot anmälningar via mail. 
  • Alla anmälningar än bindande och återbetalningar endast sker mot uppvisande av läkarintyg.
  • Blir du osäker, kontakta oss innan anmälan! Vi kan alltid lösa frågor eller problem, och det blir enklare för alla om allt är tydligt innan anmälan. Kontaktuppgifter hittar du under Kontakt i menyn här ovan
  • Vi är en ideell förening och vi som svarar på frågor och hjälper till gör det på våran fritid.  Vi gör så gott vi kan, men tyvärr kan det ibland ta någon vecka innan ni får svar. 

Hos oss är alla välkomna att vara med efter sina egna förutsättningar och efter sin egen ambition! Varmt välkommen till Hindås GF.

OBS! Ni blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 Alla bokningar är bindande, och återbetalning görs endast vid uppvisande av läkarintyg som styrker att träning ej kan genomföras. Vi förbehåller oss rätten att ställa in grupper vid mindre deltagare än 10st.

Har ni frågor kontakta oss gärna på info@hindasgymnastik.se

Visa mer