Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

-------------------------
Om ni har en iPhone och har fått en länk till bokningssystemet från oss, måste ni klistra in länken i er webbläsare för att ni ska kunna komma in i systemet och genomföra bokningen. Detta är en bugg, som Sportadmin tittar på, men vi vet inte när det kommer lösas. Vi beklagar besväret!
---------------------------

Platssläpp för alla som gick hos oss under våren 2022 sker under vecka 32. Se utskick från torsdag 4 aug för exakta tider varje dag.
8 augusti - Förberedande trupp
9 augusti - Avancerad nivå
10 augusti - Fortsättningsnivå
11 augusti - Nybörjare, Familj, Bamse, alla Kan Gympa och Vuxengrupper .
Mer information om tider kommer till er under vecka 31.

Platssläpp för nya medlemmar sker kl 12.00 den 12 augusti (preliminärt).

Uppe i höger hörn hittar ni instruktioner om hur inloggning och bokning går till. Gör gärna en kostnadsfri bokning till vår Påminn-om-platssläpp-grupp för att se hur det funkar. Samtidigt anmäler du då att du vill att vi påminner dig om när platssläpp närmar sig.

Tänk på att om ni redan har en profil i föreningen, måste ni logga in med samma mailadress för att komma åt just den deltagarens profil igen och därefter kunna boka.

Visa mer