Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej och varmt välkommen till MAI:s bokningssida! 

 

Bokning till träningsgrupper i friidrott VT2024 öppnar torsdagen den 11 januari kl 10.00.

 

Friidrottsskolan kör vi som vanligt alla skollov. Välkomna att anmäla er dit!

 

Ny medlem

Nya gruppmedlemmar får provträna i två veckor (gäller ej Friidrottsskolan). 
OBS! För att provträna måste du vara anmäld och ansluten till en grupp för att försäkringen ska gälla. 

Meddela oss om ni slutar då ni håller en plats som någon annan kan få. Har man bara provtränat två gånger betalar vi tillbaka avgiften förutom 100 kr som vi tar i administrationsavgift.  

 

Giltig anmälan

Du får ett bekräftelsemejl direkt efter anmälan. Om du inte hittar det i inkorgen kan det ligga i skräpposten p.g.a. spamfiltret i ditt mejlprogram.

 

Titta noga att du anmäler till rätt åldersgrupp. En anmälan till fel åldersgrupp är ogiltig. E.x. Ditt barn är född år 2013 och du anmäler till en grupp födda 2011-2012. Vi förbehåller oss då rätten att lämna över platsen och betala tillbaka avgiften. 

 

Byte av grupp

Om du önskar byta grupp efter dina två provtillfällen och under pågående termin kan vi enbart göra det i mån av plats. 

 

Friidrottskola

MAI arrangerar friidrottsskola under skolloven för barn mellan 6-12 år. Här är såväl aktiva friidrottare som nybörjare välkomna! Ett bra sätt att se om friidrott är något för dig. 

 

Vi är i stort behov av tränare för att kunna erbjuda fler plats. Har du engagemanget och viljan att hjälpa till som tränare eller lagförälder? Då ser vi till att ditt barn får en plats och du får ledarskapsutbildning. För mer info om uppdraget: kansliet@mai.se 

 

Köpvillkor

Som MAI-medlem förbinder du dig att vara funktionär på två arrangemang årligen (gäller ej, deltagare som endast går på  friidrottsskolan).

Det är roligt att vara funktionär du lär dig mer om ditt barns idrott och träffar föräldrar till de aktiva i ditt barns grupp. 

Utan funktionärer - inga lopp. Utan loppen - ingen verksamhet.

Alla träningsgrupper tilldelas ett arrangemang per termin, kan du inte det tilldelade tillfället för gruppen anmäler du dig till ett uppdrag som du kan här under kategori Funktionärer

 

 

Inga platser kvar

Gör en intresseanmälan och få information och påminnelse när vi släpper platser/grupper (terminsstart). Intresseanmälningarna nollställs 1 nov. Gör en ny anmälan om du gjort en innan dess. 

 

Du kan också prenumerera på önskad grupp om den finns på bokningssidan. Logga in, klicka in dig på gruppen och klicka i gula rutan "prenumerera". Då får du ett mejl om nya platser finns tillgängliga att boka i önskad grupp. 

 

För frågor och svar om vår verksamhet: vanliga frågor.

Problem eller funderingar? kontakta kansliet@mai.se 

 

Visa mer