Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till bokningssidan!

Uppe i högra hörnet hittar ni instruktioner om hur inloggning och bokning går till under Så fungerar det. Börja med att logga in med din emailadress. Därefter kommer en kod skickas till din mail.

Bokning och betalning

Betalning sker direkt vid bokning. Ni väljer önskat betalningssätt (kortbetalning, fakturabetalning eller delbetalning). En administrationsavgift tillkommer på upp till 59 kr, beroende på belopp. Bokningen är genomförd först efter betalningsbekräftelse.

Prioriterade grupper

Till och med den 26 december får de, som redan har en plats hos oss, boka plats i befintlig grupp till kommande termin.

Från den 28 december släpper vi de platser som finns kvar till de som står i kö. Platserna släpps först till de som har stått i kö sedan 2018, sedan till de som stått i kö sedan 2019 osv.

Är en grupp grön finns det lediga platser. Är en grupp röd är den fullbokad.

Du kan välja att bevaka en full grupp för att få en notis via mail när/om det blir en plats ledig.

Återbetalning av medlems- och träningsavgift

Följande avgifter betalar en aktiv gymnast till vår förening:

– Licensavgift 0-180 kr/gymnastik år (sep-aug)

– Medlemsavgift 100kr/kalenderår

– Träningsavgift beroende på antal timmar i veckan man tränar

I tillägg tas en kansliavgift ut. Denna varierar beroende på totalsumman av ovanstående tre.

1. Kansliavgift och licensavgift återbetalas ej.

2. Ångrar man sig senast tre veckor efter terminsstart återfås träningsavgiften för terminens resterande träningstillfällen. Även medlemsavgiften återbetalas. Avhopp ska meddelas senast söndagen i den tredje kalenderveckan från terminsstart.

3. Vid avhopp pga. sjukdom eller skada återfås halva träningsavgiften. Medlemsavgift, licensavgift och kansliavgift återbetalas ej.

Meddelande om sjukdom/skada ska ske enligt nedan:

Gula och Grön-0-grupper, höst- och vårtermin: Innan utgången av terminens 6:e kalendervecka.

Grön-1-3-grupper samt blå grupper, höst, och vårtermin: Innan utgången av terminens 7:e kalendervecka.

Röda och lila grupper, hösttermin: Innan utgången av terminens 8:e kalendervecka.

Röda och lila grupper, vårtermin: Innan utgången av terminens 9:e kalendervecka.

Vid avhopp efter utgången av ovanstående veckor sker ingen återbetalning.

Användarvillkor

Genom att betala in medlemsavgiften så godkänner du våra användarvillkor

Kontakt:

Om något är oklart så hör gärna av dig till oss så ska vi göra vårt bästa för att hjälpa dig!

kansli@goteborgsgymnasterna.se

Visa mer