Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Höstterminen startar vecka 36 och avslutas vecka 50 (anmälan stänger vecka 44).

Under skollov är träningen i regel inställd och det kan även inträffa vid andra tillfällen när vi inte har tillgång till lokalerna men vi garanterar minst 12 träningstillfällen/termin för gruppen.

 

Anmälan till grupper sker alltid via direktbokning till grupp, Det kommer stå "Ej öppen/ bokningsbar" för nya medlemmar till dess anmälan öppnar 1 juli kl. 10:00.
När anmälan är öppen går det att läsa mer information om vad deltagande i gruppen innebär och därefter anmäla sig med lämplig betalningsmetod. Klicka på den gröna knappen "Logga in för att boka" och följ instruktionerna för att kunna göra en bokning.

 

Förkunskaper - Klicka på gruppen för att få upp mer information som pris samt vilka förkunskaper som behövs. Vi ber er vänligen att respektera förkunskapskraven och åldersindelningarna, då dessa finns till för att få jämna grupper som främjar barnens utveckling.

 

Grupp fullbokad - BEVAKA

När platserna i en grupp är slut kan du bevaka gruppen – du får då ett mail när en plats blir ledig i gruppen. För att bevaka loggar du in och  väljer  önskad grupp och klickar på den blå länken BEVAKA

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail: kansli@sollentunagymnasterna.se

Visa mer