Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

OBS! Längst ner på sidan finns en grön knapp med texten "Gå vidare". Scrolla ner och klicka på knappen för att komma till de bokningsbara grupperna/lägren. 

 

På denna sida kan ni boka plats i ordinarie grupper samt till föreningens gemensamma läger.

 

 

ORDINARIE GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER
Bokning av plats i ordinarie grupper för våren 2024 är nu stängd för vårterminen. Nya platser kommer till hösten, och mail kommer att skickas till alla som anmält sig på intresselistan med information om när bokningen öppnar.

För anmälan till intresselistan se solgf.se/anmalan

 

 

LOVLÄGER
Inbjudan till våra lovläger sänds i första hand ut via e-post till de aktiva i de grupper som omfattas.

Vid lägerbokningar krävs det därför för de flesta att man först loggar in för att platsen, om man går i en grupp som lägret omfattar, ska bli bokningsbar.

Till vissa läger kan även de som ännu inte går i SOL GF anmäla sig. I de fallen står det att bokningen är öppen även innan man har loggat in. Information om dessa läger sänds i första hand ut till vår intresselista.
 
 
GÖR EN BOKNING
För själva bokningarna hittar ni aktuella grupper och läger via knappen "Gå vidare" längst ner på sidan. För mer info om hur du gör en bokning se vår sida solgf.se/bokning.
 
Läs alltid informationen om våra avgifter, anmälan och om betalning på vår hemsida innan bokning. Ni hittar informationen på solgf.se/avgifter, solgf.se/anmalan och solgf.se/betalning.
 
När ni gör en bokning bekräftar ni samtidigt att ni har tagit del av den informationen.
 
 
MEDLEMSAPPEN
För träning i våra ordinarie grupper rekommenderar vi att ni, när ni fått en plats, även laddar ner medlemsappen för att se träningsstart, träningsslut samt inställda träningar vid t.ex. lov så snart tränarna har lagt upp dessa. Medlemsappen hittar ni på https://www.sportadmin.se/medlemsapp/
 
Lovläger visas inte i medlemsappen.
Visa mer