Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

På denna sida kan ni boka plats i ordinarie grupper samt till prova-på dagar och föreningens gemensamma läger.

Innan ni gör en bokning bör ni även läsa info på följande sidor:

solgf.se/bokning
solgf.se/anmalan
solgf.se/betalning

ORDINARIE GRUPPER UTAN KRAV PÅ FÖRKUNSKAPER
Nu är alla grupper för hösten 2022 stängda för nya bokningar.

Vi kommer släppa lediga platser till vårens grupper i mitten av januari 2023. Info om tid etc. sänds ut till vår intresselista (solgf.se/anmalan)

PROVA-PÅ TRÄNINGAR
Vi har inför respektive terminsstart extra prova-på tillfällen under för de som vill prova en träning innan en anmälan görs.

Vi kan för prova-på även tipsa om vissa av våra lovläger som är öppna även för de som inte redan är medlemmar i föreningen.

LOVLÄGER
Vi kommer ha vissa jullovsläger under juluppehållet. Anmälan till dessa öppnar i början av december.

Vid lägerbokningar krävs det för de flesta läger att man först loggar in för att platsen, om man går i en grupp som lägret omfattar, ska bli bokningsbar.

Till vissa läger kan även de som ännu inte går i SOL GF anmäla sig. I de fallen står det att bokningen är öppen även innan man har loggat in.

GÖR EN BOKNING
För mer info om hur du gör en bokning se vår sida solgf.se/bokning.

Läs alltid informationen om våra avgifter och om betalning på vår hemsida innan bokning. Ni hittar den på solgf.se/avgifter och solgf.se/betalning.

När ni gör en bokning bekräftar ni samtidigt att ni har tagit del av den informationen.
Visa mer