Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till ÖTGF

Här köper du TRÄNINGSKORT och SOMMARKORT till våra Gruppträningspass på Torpalängan. Du kan även bli STÖDMEDLEM här.

Klicka på LOGGA IN

För medlem gäller att anmälan måste göras via den mailadress som du ligger registrerad på.

Ny medlem/stödmedlem/sommarkort följer instruktioner. För att sedan kunna boka dig på våra Gruppträningspass/Sommarpass så behöver du även skapa konto till vårt bokningssystem, se info på hemsidan.

OBS att detta endast gäller våra Gruppträningspass på Torpalängan. Anmälan till Motionsgympa i Smygehallen och YinYoga på Torpalängan görs via Ny medlem här på hemsidan. Redan medlem? Föreningen skickar en avisering inför hösten där man bekräftar eller avbokar sin plats. Ni ska INTE anmäla er här.

__________________________________________________________

Gymnaster som tränat under våren 2022 har förtur till hösten och kommer automatisk att få en avisering, där ni kan bekräfta eller avboka er plats. Avisering skickas ut via mail under sommaren. Ni ska INTE anmäla er här.

Vill ni ställa ert barn i kö så gör ni detta via länken Ny medlem på hemsidan. Ni ska INTE anmäla ert barn här.

Varför administrationsavgift?

Tack vare administrationsavgiften kan vi erbjuda smidigare upplevelse vid anmälan och betalning samt fler betalningsmetoder i samarbete med Billmate. För samtliga betalningar tillkommer därför en administrationsavgift på mellan 9-59 kronor beroende på fakturans summa.

Har du frågor maila gärna oss: ostratorpgf@gmail.com

Visa mer