Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Hej och välkommen till Västerås klätterklubb!

På denna sida kan du göra följande:

- Bli medlem i klubben.

- Köpa väggkort för repväggen i Västerås Arena.

- Anmäla dig till Klätterskolan på Klättercentret.

- Återanmäla dig till Klätterskolan (befintliga deltagare).

Längst ner klickar du på "Gå vidare" för att  se de olika alternativen för anmälan. Där kan du också klicka på alternativen för att se mer information.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr.

Information om Klätterskolan

Västerås klätterklubb har ett nära samarbete med Klättercentret Västerås, där vi tillsammans bedriver vår juniorverksamhet Klätterskolan. Träningen sker på anläggningen K7 Aktivitetscenter på Stenby.

- Terminsstart: 20-26/9 (beroende på grupp)

- Antal tillfällen: 12 st

- Kurslängd: 1 timme och 45 minuter per tillfälle.

- Uppehåll för höstlov vecka 44.

Anmälan Klätterskolan

Du kan se grupperna för höstterminen 2021 i bokningsfunktionen längre ned på denna sida. Nybörjare och de som gick Klättersolan förra terminen går i samma grupper, d.v.s. det finns inga renodlade nybörjargrupper.

OBS! Läs informationen nedan innan du gör din bokning:

- Du måste logga in för att kunna boka (Se menyn Så fungerar det längst uppe till höger).

- Efter du har loggat in kan du välja önskad grupp och reservera en plats. Platsen hålls reserverad för dig i 15 minuter, så att du hinner betala i lugn och ro.

Detta betyder att en grupp som verkar fullbokad kan bli bokningsbar igen efter 15 minuter, håll därför koll var 15-20:e minut på denna sida, alt. prenumerera på gruppen.

- Barn födda 2009-2014: En förälder per barn är med på träningarna och hjälper bl.a. till att säkra vid repklättring. Om föräldern saknar Grönt kort kommer denne att dom första tre gångerna gå en Grönt-kort-kurs för att lära sig säkra medan barnet klättrar med tränarna. Kursen är gratis för en förälder per barn.

Vill den andra föräldern också ta Grönt kort för att hjälpa till på träningarna kan man gå Klättercentrets ordinarie Grundkurs till rabatterat pris.

- Barn födda 2006-2008: deltagare från 13 år och äldre säkrar varandra under träningen. Barnen kommer att få gå en säkringskurs under terminen för att lära sig detta. Föräldrar ska alltså inte vara med under träningen.

Notera att vi ibland får avbokningar under dagarna efter att vi släppt platserna. Om du inte lyckas boka en plats, fortsätt hålla koll på denna bokningssida så kanske en plats dyker upp i just den grupp du önskar boka!

Information ang. Covid-19

Tillsammans med Klättercentret har vi vidtagit åtgärder för att kunna fortsätta hålla Klätterskolan på ett säkert sätt. Bland annat har vi begränsat maxantalet besökare som får vistas i hallen samtidigt, infört kursanpassningar och nya rutiner som gör att tränare och barn inte behöver stå för nära varandra m.m.

Mer information om anpassningarna går att läsa på Klättercentrets hemsida.

Kontakt

Har du några frågor om medlemskap, vänligen kontakta oss per mail på medlem.vkkclimbing@gmail.com.

Har du några frågor om Klätterskolan, maila klatterskolan.vkkclimbing@gmail.com

Observera att det ev. kan dröja några dagar för svar, vi tackar på förhand för ditt tålamod!

Med vänliga hälsningar,

Västerås klätterklubb