Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Familj oavsett antal barn: 600 kr

Stödmedlem: 300 kr

Deltagare i MiniAlpina behöver inte betala medlemsavgift utan endast en deltagaravgift om 600 kronor som betalas i samband med anmälan.

Tillkommer gör träningsavgift enligt nedan:

U8 (född 16/17) - 200 kr

U10 (född 14/15) - 200 kr ( FÖR NÄRVARANDE FULLT)

U12 (född 12/13) - 500 kr

U14 (född 10/11) - 500 kr

U16 / FIS (född 09 och äldre) - 800 kr

Freeride (alla åldrar) - 300 kr

Happy Trainers (spontan senior alpinträning) - 200 kr

För alla våra nya medlemmar ber vi er läsa igenom följande dokument:

För befintliga medlemmar så kommer det en faktura via mail och SportAdmin appen, denna faktura kan betalas med swish, kort eller faktura.

Vi skickar ut den i mitten / slutet av oktober varje år (alt löpande till medlemmar som ansöker under pågående säsong). Har du inte registrerat hela din familj hos oss men betalar medlemsavgift, se längre ner på sidan stycket "Lägg till familjemedlem".

Familjemedlemskap

1. Ange din e-mailadress, högst upp på sidan. Klicka sedan på "Logga in"
  2. En engångskod skickas till din e-mail, använd den engångskoden för att logga in.
  3. Ange engångskoden i popup-fönstret, fyll sedan i din information och kontaktuppgifter.
  4. När du fyllt i den första personens information hamnar personnamnet där inloggningsrutan låg. Fortsätt sedan med hela familjens medlemmar, detta är viktigt så vi får korrekta register samt kan utfärda liftkort/årskort/medlemskort till alla i familjen. Klicka på namnet, en meny fälls ut. Välj då " + Ny Person"
  5. Viktigt när du lägger till ny person, använd samma e-postadress på alla i er familj. (Det är så de kopplas ihop.)
  6. Gör steg 4 och 5 om och om igen tills du ser alla dina familjemedlemmar i menyn. DET ÄR MYCKET VIKTIGT ATT NI LÄGGER IN ALLA FAMILJEMEDLEMMAR SÅ VI FÅR RÄTT REGISTER SAMT KAN UTFÄRDA MEDLEMSKORT/LIFTKORT TILL ALLA I FAMILJEN.
  7. Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av bland grupperna.
  8. Välj lämplig grupp för dig och "Anmäl".
  9. Inom kort kommer du få ett välkomstmejl från oss med information samt en avisering via e-mail eller i appen om att betala ditt medlemsskap
  10. Klart!

Stödmedlem

1. Ange din e-mailadress, högst upp på sidan. Klicka sedan på "Logga in"
  4. Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
  5. Välj lämplig grupp för dig och "Anmäl".
  6. Välj ”enskilt medlemskap (300 kr)”, klicka på betala, välj betalsätt och genomför betalning
  7. Klart!
Visa mer