Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Dynamix Köping, hälsar er välkomna till vår digitala plattform!

Här kan ni anmäla er till våra grupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka grupper vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den träning/grupp du är intresserad av. Logga sedan in och genomför anmälan och betalning.

Börja med att välja din "betalgrupp" och slutför medlemskapet. När du har mottagit bekräftelsemailet kommer de tillgängliga passen låsas upp för dig. Välj de pass som du planerar att delta i, och alla tidpunkter och pass kommer att synkroniseras i din medlemsapp.

Kampsortlekskursen kräver ej medlemskap!

Är ni osäkra på vilken grupp som passar dig eller erat barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.dynamixkoping.se

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla din betalning och vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mailen: Kopingdynamix@gmail.com

Visa mer