Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

VÄLKOMMEN TILL LINGFÖRBUNDETS BOKNINGSSIDA!

Vår bokningssida har följande funktioner:

  • Ny medlem – som ny medlem kan du boka in ditt barn i våra grupper (i mån av plats)
  • Befintlig medlem – som befintlig medlem kan du logga in och se/redigera ditt barns personuppgifter samt se information om barnets grupp och träningstillfällen
  • Öppna aktiviteter – vid bokning av läger och liknande aktiviteter används bokningssidan för bokning av plats både av nya och befintliga medlemmar

BOKNING HT24
Bokningen för höstterminen 2024 öppnar den 1/6 kl. 10.00 för nya medlemmar. Befintliga medlemmar kommer att aviseras om fortsättning för HT24 under slutet av maj. 

 

Samtliga grupper för HT24 kommer att publiceras successivt på bokningssidan under maj månad. 

 

BOKNINGSINFORMATION – NY MEDLEM
För att boka en plats behöver du först logga in, detta gör du med hjälp av din mailadress här ovanför. Du får då en engångskod skickad till dig via email som du använder som lösenord. 

 

När du väl är inloggad kan boka plats i någon av våra grupper. Är alla platser redan bokade kan du välja att bevaka gruppen. Det innebär att du får ett mail om det skulle bli något avhopp och det blir en plats ledig.

 

Vid bokning av plats betalar du direkt och kan välja mellan att betala med kort, Swish eller via faktura. Beroende på betalbelopp tillkommer en administrationsavgift på upp till 59 kr.

 

När bokningen är genomförd kommer du att få ett bekräftelsemail med information om terminsstart och andra viktiga detaljer.

 

FÖRÄLDRAENGAGEMANG
För att en grupp ska kunna starta krävs att minst en (1) förälder per grupp engagerar sig som ledare. Vår gymnastik är beroende av ideella krafter och engagemang för att verksamheten ska fungera på ett säkert, roligt och utvecklande sätt för både medlemmar och ledare. 

 

BETALINFORMATION
Vår betallösningsleverantör är Qvickly (Billmate) och det är detta företag som står på betalinformation för Swish, kort eller faktura. 

KONTAKT
Välkommen att höra av dig till oss på info@lingforbundet.se eller 031-28 28 85 om du har frågor eller funderingar.

 

Visa mer