Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

BOKNING HT23 NYA MEDLEMMAR ÖPPNAR 1 JUNI
Bokningen för höstterminen 2023 öppnar den 1 juni för nya medlemmar. 
 
Befintliga medlemmar aviseras om plats inför HT23 under maj månad. 
 
HUR BOKA PLATS SOM NY MEDLEM?
För att boka en plats behöver du först logga in, detta gör du med hjälp av din mailadress här ovanför. Du får då en engångskod skickad till dig via mail som du använder som lösenord. 
 
När du väl är inloggad kan du se Lingförbundets olika grupper, om gruppen är öppen för anmälan samt hur många lediga platser som finns kvar. Är alla platser redan bokade kan du välja att bevaka gruppen. Det innebär att du får ett mail om det skulle bli något avhopp och det blir en plats ledig. 

 

Vi uppskattar om ni respekterar de ålders- och nivåindelningar vi har satt. Skulle du boka ditt barn till en grupp anpassad för en helt annan ålder än ditt barns ålder kan vi inte garantera att ni får behålla platsen. Samma sak gäller om du bokar en nybörjare till en fortsättningsgrupp och ledarna efter första gången känner att det inte kommer fungera. Vi vill ge barnen utmaningar kopplade till deras egna förutsättningar och har därför delat in våra grupper efter både ålder och kunskap.
 
FÖRÄLDRAENGAGEMANG
För att en grupp ska kunna starta krävs att minst en (1) förälder per grupp engagerar sig som ledare. Vår gymnastik är beroende av ideella krafter och engagemang för att verksamheten ska fungera på ett säkert, roligt och utvecklande sätt för både medlemmar och ledare. 
 

Välkommen att höra av er till info@lingforbundet.se om det är några frågor angående bokning av plats.

Visa mer