Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Återanmälan öppnas 28/6 kl 18,00 2024 inför HT-24. OBS Återanmälan måste göras innan 14/7 sedan släpps platserna till allmänheten. 

Alla som varit gymnaster i vår förening under VT-24 kan göra återanmälan. Dessa kan gå vidare och anmäla sig nedan, även om det kommer stå i hörnet att det inte öppnar förrän den 14/7.

Nyanmälan öppnas 14/7.

Fr om HT-24 måste ALLA gymnaster återanmäla sig!

Här kan ni anmäla er till våra gymnastikgrupper. Börja med att läsa och ta del av nedan information. Gå sedan vidare för att se vilka grupper vi har - här kan du filtrera på kategori, ålder/födelseår, veckodag eller plats för att hitta den grupp du är intresserad av. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den.
Logga sedan in och genomför anmälan. Man betalar direkt vid anmälan. Observera att du ENDAST kan anmäla till grupp som stämmer med födelseålder på ditt barn, inga undantag görs. Ni får testa två gånger om ni är nya. Om ni vill avboka er efter det, kommer vi kreditera fakturan. Som förälder får man sitta vid sidan av de två första gångerna sedan måste barnet kunna lämnas själv i hallen (för alla grupper förutom Familjegympa 2021).

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info. www.uifgymnastik.se

Om gruppen är fullbokad kan ni sätta er på bevakning. Då får ni ett mail om nya platser öppnas upp och har möjlighet att anmäla ert barn (detta gäller först till kvarn så ingen turordning).

För alla grupper reserverar vi oss för ändringar inför terminen, beroende på tex om vi får tillräckligt med ledare för att kunna genomföra gymnastiken.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr. 

Anmälan öppnas 28/6 kl 18,00 2024 inför HT-24 för återanmälan.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail gymnastik@uifgymnastik.se

 

Visa mer