Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Här kan ni anmäla er till vår verksamhet.

Gå vidare för att komma till anmälan. Logga sedan in för att genomföra anmälan och betalning.

 

Ny medlem eller första gången du bokar här?
Klicka på den blåa knappen "Logga in". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt eller ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.

 

Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

 

Befintlig medlem:
Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in”. Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

***

 

Är ni osäkra på vilken verksamhet som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida (www.konstakning.se) för mer information. 

 

Frågor?
Kontakta oss gärna på mail info@konstakning.se.

 

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder - allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9-59 kr. 

Visa mer