Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Gästrikelägret 2022

I ett samarbete mellan SKG, GKK och Brinka SKK arrangeras ett konståkningsläger för Leo märkesåkare (märke 6) till och med A-nivå. Lägret hålls i Valbo ishall vecka 32 och Jernvallens ishall, Sandviken v 33. Idag finns stor risk att lägervecka 33 avbokas pga avsaknad av is i Jernvallens ishallen. Sandvikens kommunen arbetar för att kunna erbjuda is till lägret. Om vi inte har tillgång till is så tilldelas man plats på lägret v 32 om man vill det. Off ice kommer att ordnas i nära anslutning till ishallarna.

Tränare under lägervecka 32 är Elisabeth Pant (SKG) och David Haywood (Brinka SKK) med flera.

Tränare under lägervecka 33 är David Haywood (Brinka SKK) med flera.

LÄGERALTERNATIV OCH AVGIFTER

Alternativ 1 v 32: 2 ispass och 1 off ice-pass måndag-fredag. En måltid samt mellanmål ingår. Lägeravgift: 3000kr

Alternativ 2 v32: 3 ispass och 1 off ice-pass måndag-fredag. En måltid samt mellanmål ingår måndag- fredag Lägeravgift: 3500kr

Anmälan och betalning görs direkt via hemsidan för alternativ 1 och 2.

Alternativ 3 v 33: 2 ispass och 1 off ice-pass måndag-fredag. En måltid samt mellanmål ingår. Lägeravgift: 3000kr

Alternativ 4 v 33: 3 ispass och 1 off ice-pass måndag-fredag. En måltid samt mellanmål ingår måndag- fredag Lägeravgift: 3500kr

Alternativ 5 v 32 och v 33 2 ispass och 1 off ice-pass måndag-fredag. En måltid samt mellanmål ingår måndag- fredag. Lägeravgift: 4500kr

Alternativ 6 v 32 och v 33 3 ispass och 1 off ice-pass måndag-fredag. En måltid samt mellanmål ingår måndag- fredag. Lägeravgift: 5000kr

Anmälan till alternativ 3-6 görs via mail

ekonomi@gavlekonstakningsklubb.se

senast 31/5 och så fort vi får besked om det kommer att finnas is på Järnvallen vecka 33 kommer en avisering om betalning att skickas.

Vi behöver lägerföräldrar som hjälper till med att servera mellanmål, knyta skridskor m.m under lägerveckan. Lägergruppen fördelar arbetsdagar och uppgifter.

Åkare från andra klubbar är hjärtligt välkommen men SKG:s, GKK:s och Brinka SKK:s egna åkare prioriteras vid många anmälningar. Gruppindelningen görs utifrån kunskapsnivå och kan komma att ändras av tränarna efter att dom sett åkarna på isen.

Anmälan är bindande och ska göras senast 30/5-2022.

Anmälan gäller först när lägeravgiften är betald.

Avanmälan: Vid avanmälan efter 1 juni 2022 fram till inskrivningen återbetalas 50 % av lägeravgiften om avanmälan sker på grund av sjukdom eller skada (ska styrkas av läkarintyg). Vid avanmälan av andra orsaker återbetalas ingen del av lägeravgiften. Vid avbrytande av pågående läger på grund av skada eller sjukdom (ska styrkas med läkarintyg) återbetalas upp till 50 % av lägeravgiften. Återbetalningen minskas från 50 % med ytterligare 10 % per genomförd hel dag av lägret. Anmälningsavgiften betalas endast tillbaka om lägret är fullbokat så att åkaren inte får plats på lägret eller att lägret inte kan genomföras.

Frågor skickas till

info@gavlekonstakningsklubb.se

Hjärtligt välkommen till Gästrikelägret 2022!

Visa mer