Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till IK Sterns bokningssida!

 

Läger och resor

Här kan du anmäla dig till våra läger och resor. För att kunna boka måste du vara inloggad. För att logga in fyller du i din e-postadress i rutan ovan. Du får en engångskod till den e-postadressen, vilken skrivs in i popup-rutan.

 

Nu kan du välja vilken/vilka läger/resor du vill anmäla dig till. Du kan anmäla dig till flera arrangemang men bara ett i taget.

 

Snett upp till höger ser du "i - så fungerar det". Genom att föra muspekaren dit får du en kortfattad beskrivning, i sex punkter, om hur anmälningsförfarandet går till.

 

När du anmält dig och betalt är allt klart och du får en bekräftelse via e-post. Ett par veckor innan avresa får du även ett mail med mer detaljerad information.

 

Grupper för utskick och kallelser

På bokningssidan kan du som är medlem också välja vilka sektioner/grupper du vill få utskick och kallelser ifrån. Du hittar dem under rubriken "Medlemsgrupper". Att välja grupptillhörighet är avgiftsfritt.

 

Medlemskap

Om du inte är medlem kan du passa på att bli det. Mer information om medlemskap finns här:  https://www.ikstern.se/ik-stern/bli-medlem

 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail ik.stern@telia.com eller på telefon 031-252605

 

Visa mer