Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Medlem 2022

Välkommen som medlem i Malmö FF!

Gör så här för att bi medlem

1. Ange din mailadress

2. En engångskod skickas till din mailadress

3. Ange engångskoden i fönstret

4. Välj medlemskap

5. Betala

Våra medlemskap

Vuxen: 400 kr
Ungdom (född 2004 eller senare): 200 kr
Familj: 600 kr

Familjemedlemskap ger alla som bor i samma hushåll fullvärdigt medlemskap i Malmö FF men familjen får bara en årsbok. Observera att max två personer som är 18 år eller äldre kan ingå i ett familjemedlemskap.

Varje familjemedlem registreras enskilt i gruppen som heter Familjemedlemskap på kommande sida. Inom kort skickas en avisering innehållande betalningsinformation till din mejladress.

Frågor

Har du frågor angående ditt medlemskap eller hur du blir medlem, vänligen kontakta medlem@mff.se.

If you’re a foreign national and would like to apply for membership, please send an e-mail to medlem@mff.se.

information om vad som ingår i medlemskapet finner du genom att klicka på länken https://www.mff.se/bli-medlem-i-malmo-ff/

Visa mer