Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Medlem 2023

Välkommen som medlem i Malmö FF!

Våra medlemskap

Vuxen: 400 kr
Ungdom (född 2004 eller senare): 200 kr
Familj: 600 kr

Familjemedlemskap ger alla som bor i samma hushåll fullvärdigt medlemskap i Malmö FF men familjen får bara en årsbok. Observera att max två personer som är 18 år eller äldre kan ingå i ett familjemedlemskap.

Kreditupplysning vid betalning med faktura

I samband med att du ansöker om medlemskap i Malmö FF och väljer att betala med faktura kommer en kreditupplysning att utföras. Om du inte önskar att Billmate gör en kreditupplysning går det vid förnyelse bra att betala till vårt bankgiro 281-8615 och ange "Medlem", aktuellt år, namn samt medlemsnummer. Om du önskar att teckna ett nytt medlemskap och betala till bankgiro, kontakta medlem@mff.se.

Frågor

Har du frågor angående ditt medlemskap eller hur du blir medlem, vänligen kontakta medlem@mff.se.

If you’re a foreign national and would like to apply for membership, please send an e-mail to medlem@mff.se.

Sommarakademi & sommarfotboll

För frågor angående våra sommarkademier och sommarfotboll:

Sommarakademin: sommarakademin@mff.se
Sommarfotboll: sommarfotboll@mff.se