Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till vårt bokningssystem!

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

OBS! Gäller tillsvidare under 2021! OBS!

Pga av Borås Stads regler iom coronapandemin är vi begränsade i antal personer som får vistas i simhallens olika delar. Lilla bassängen får endast ha 5 deltagare och på läktaren får endast 10 personer vistas. Deltagare i simskolan skall duscha, torka sig och ta på badkläder hemma innan lektionen. Efter lektionen skall barnen torka sig torra och ta på sig torra kläder men duscha hemma! Barn i lilla bassängen får ha en vuxen med sig i simhallen. Barn i stora bassängen får inte ha en vuxen med sig i simhallen.

Under Intensivsimskolan/Sommarsimskolan gäller ovan regler men de Pingvinen-grupper (stora bassängen) som slutar på F får ha med en förälder i simhallen.

Vi har fått information från Borås Stad att vi skall planera HT2021 som en normal termin med normalt antal deltagare i grupperna/bassängerna. Vi öppnar anmälan i juni med ett normalt antal platser. Vissa restriktioner kan dock komma att införas/kvarstå under höstterminen. Mer information kommer i augusti när vi vet mer.

OBS! Gäller tillsvidare under 2021! OBS!

↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑ ↑

Finns det lediga platser i någon av våra grupper kan du se detta här på sidan. Du kan välja olika filter i menyn till höger. Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt om några förkunskaper behövs.

Är du osäkra på vilken grupp som passar ditt barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.sk70.se

HUR MAN BOKAR som NY MEDLEM:

Följ instruktionerna under 1.Logga in. Fyll i din e-post i första steget "Logga in för att boka", det mailas då en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden, skriv därefter in personnummer för den som skall anmälas (EJ målsman) samt övriga efterfrågade uppgifter. Du har nu skapat ett konto. Klicka "Anmäl" på den grupp som du vill boka och klicka sedan "Reservera plats". Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. OBS! Glöm inte att välja grupp! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

HUR MAN BOKAR som BEFINTLIG MEDLEM:

Har du redan ett konto? Följ instruktionerna under 1.Logga in. Fyll i din e-post i första steget "Logga in för att boka", det mailas då en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Klicka "Anmäl" på den grupp som du vill boka och klicka sedan "Reservera plats". Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. OBS! Glöm inte att välja grupp! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Uppe i höger hörn kan du byta mellan alla personer som är kopplade till din mailadress. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare".

Om gruppen du vill anmäla till är fullbokad kan du anmäla dig till vår kölista HÄR.

Har du frågor kontakta oss på kansli@sk70.se eller 033-255435.

Nu erbjuder vi nya digitala betalningsmetoder – allt för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration. För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler betalningsmetoder. För samtliga betalningar tillkommer en administrationsavgift mellan 9 – 59 kr.

Dessutom får du tillgång till MedlemsAppen = kalender, kallelser, digitalt medlemskort, samåkning, utskick, utmärkelser(simmärken), översikt av samtliga fakturor m.m. Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, efter att du har betalat medlemsavgiften så får du också tillgång till Medlemskortet och eventuella medlemserbjudanden direkt!

Genom att anmäla er till Simklubben 1970 's (SK70) aktiviteter godkänner ni att vi använder uppgifterna i vårt register i enlighet EU:s GDPR direktiv och gällande svensk lagstiftning (personuppgiftslagen). Personuppgiftstlagen General Data Protection Regulation av EU (GDPR), syftar till att skydda människor mot att deras personliga integritet kränks genom behandling av personuppgifter. Personuppgifter är all slags information som direkt eller indirekt kan hänföras till en fysisks person som är i livet. De personuppgifter som du lämnat till SK70 behandlar SK70 alltid korrekt och i enighet med god sed på gällande lagar. Personuppgifterna är nödvändiga för att SK70 ska kunna fullgöra sina åtaganden mot stat, kommun och förbund för att fungera. Som medlem kan du alltid begära att få veta vilka uppgifter som SK70 behandlar om dig. Du kan naturligtvis begära att uppgifter tas bort eller ändras de visar sig felaktiga eller ofullständiga.

Visa mer