Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkomna till vårt bokningssystem

Om du vill göra en anmälan till en grupp som inte är öppen för bokning kan du göra det via länken https://sportadmin.se/pop/ko.asp?ID=290941420

Finns det ledig plats i någon av våra grupper kan du se detta här nedan. Ni kan filtrera på ålder och på plats.

Klicka på gruppen för att få upp mer information om den samt vilka förkunskaper som behövs.

Är ni osäkra på vilken grupp som passar ert barn bäst så ta en titt på vår hemsida för mer info www.ikeg.se

IKEG har skapat en 50/50 fond. Denna fond är till för medlemmar inom IKEG och här finns möjlighet att söka bidrag för hälften av träningsavgiften. Fonden kan också vid positivt kapital ge bidrag till enskilda gymnaster för tävlingar och läger, dock aldrig mer än 50% av den totala kostnaden.

Fondens syfte är att skapa ett hållbart idrottande för alla som vill träna inom IKEG, oavsett ekonomiska förutsättningar. Fonden vill främja ”gymnastik för alla”. IKEG vill inte exkludera någon eller bidra till utanförskap utan IKEG vill vara en förening där alla är välkomna.

Föreningen avsätter 5 kr/medlem från medlemsavgiften till vår 50/50 fond. Utöver detta tar föreningen gärna emot bidrag och sponsring till denna fond utifrån av exempelvis föräldrar eller företag. Om du vill ge ett bidrag finns det möjlighet att göra det i anmälan. Välj då antalet bidrag á 50 kr du vill bidra med.

Vi är otroligt tacksamma över alla bidrag vi kan få!

Om några grupper blir för små kan sammanslagning av grupper förekomma. Om det innebär ändring av träningstider kommer informationen ut i god tid. Det kommer aldrig att innebära en minskning av träningstiden.

Hur man bokar:

Befintlig medlem

Har du redan ett konto klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Ny medlem

Klicka på knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget och därefter ditt/ditt barns personnummer samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto. Det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken medlem som du vill boka.
Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

OBS! Du blir inte automatiskt bokad i en grupp bara genom att skapa ett konto.

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@ikeg.se eller på telefon 016-51 51 51.

Visa mer