Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till anmälan för HF Syd Spelarutbildning och Distriktlagsverksamhet. Denna omgång är det för spelare födda 2008 och deras ledare i klubben. 

 

Läs noga igenom informationen nedan.

 

Först samlar vi in anmälningar för att i nästa steg kunna göra kallelser till tematräningarna under spelarutbildningen. När Spelarutbildningen för respektive ålderskull är genomförd öppnar anmälan till Distriktlagsverksamheten.

 

Anmälan sker via SportAdmin, det är här vi kommer att hantera all administration kring anmälningar, kallelser och informationsutskick. Se till att rätt mailadresser fylls i, både spelare och föräldrar, det är här ni kommer få kommande information. Fyll inte i samma mejladress i alla fält.

När anmälan för respektive grupp öppnar kommer du kunna se det på denna sida. Vi kommer även att skicka mailutskick samt dela på vår hemsida när en ny anmälan öppnar.

 

Anmälningar som kommer att finnas är

- Spelarutbildning

- Distrikltagsverksamhet

- Ledare i klubblag för respektive ålder som ska starta spelarutbildning.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Steg 1) Skapa en profil! Det gör du genom att skriva i din mailadress i fältet i toppmenyn och klicka på "logga in". En engångskod skickas till din mail, ange koden i popup-fönstret och fyll i dina uppgifter, fyll inte i samma mejladress i alla fält, spara  sedan deltagare.

 

Steg 2) Du har nu en profil och behöver nu boka en plats på den utbildning/grupp du ska vara med på. Börja med att läsa och ta del av nedan information och klicka på "gå vidare".

 

Spelarutbildningen

Svenska Handbollförbundet sjösatte 2018 den nya Spelarutbildningen som ger en röd tråd från förening till distrikt, vidare till J, U och A-landslag. Den nya spelarutbildningen 2.0 är synkad med NIU-gymnasierna.

 

Syfte Spelarutbildning (SU)

Vi vill utbilda och utveckla ungdomsspelare. Ge våra spelare och tränare inspiration att brinna för handbollsporten. HF Syd vill tillföra kunskap som sedan tas med tillbaka till klubbarna. Fokus ligger på individuell teknik och utbildningen är en del i svensk handbolls Spelarutbildning 2.0. Förhoppningen är att ge alla spelare inspiration och motovation. Fokus ligger på utbildning. Alla spelare får vara med.

 

Hur fungerar Spelarutbildningen (SU)

HF Syd arrangerar spelarutbildningspass för ungdomsspelare inom distriktet. Alla spelare inom den aktuella ålderskullen blir erbjuden 6 st spelarutbildningspass på tre helger under period september - maj. Spealrutbildningspassen hålls av erfarna handbollstränare som följer svensk handbolls utbildningsmaterial.

Läs mer om Spelarutbildning här https://www.svenskhandboll.se/handboll-i-sverige/spelare/spelarutbildning

Läs mer om specifik åldersgrupp inom spelarutbildningen. Här kan du bland annat läsa hur en träningsdag är uppbygd, kostnad och vilka datum som gäller framöver.
Spelare födda 2008:
https://www.svenskhandboll.se/hf-syd/spelare--tranare/spelarutbildning-su/su-08-hf-syd

Spelarutbildningspassen är ett komplement till klubbarnas spelarutbildning.

 

Efter spelarutbildningen öppnar anmälan till Distriktlagsverksamheten (D). TIll skillnad från spelarutbildningspassen som är utbildning startar här uttagningsträningarna till de kommande distriktslaget som ska representera HF Syd i Sverigecupen. 

Spelarutbildningen och Distriktlagsverksamheten är två olika block. Du som spelare kan välja att var med på den ena verksamheten och skippa den andra eller vara med på båda. Blocken är inte beroende av varandra.

Första träningstillfället inom Distriktlagsverksamheten kommer det mer info om, det kommer att genomföras i slutet av aug/början av sept. Anmälan är öppen för alla som vill vara med. Efter detta tillfälle görs en kallelse av uttagna spelare till kommande träningar. 

 

Har ni frågor kontakta oss gärna på mail info@handbollsyd.se

Visa mer