Så fungerar det

Så fungerar det

1
Ange din e-mailadress
2
En engångskod skickas till din e-mail
3
Ange engångskoden i popup-fönstret
4
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
5
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
6
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Här kan ni anmäla er till våra sommarläger på Alnäs! Börja med att läsa nedan information. 

 

Bokningen av våra sommarläger öppnar i början av mars 2024. 

 

Åldersgräns

Alla våra läger har en åldersgräns, och innehållet är anpassat därefter. När du bokar ett läger som inte matchar ditt barns ålder kommer bokningssystemet att visa upp en varningsruta. Om du ändå bokar förbehåller vi oss rätten att avboka din plats. 

 

Assistent och specialkost

För att ge alla barn en så bra vecka som möjligt erbjuder vi möjlighet att ha extrastöd i form av en assistent. Ange i bokningen och beskriv kort vilka behov som finns. I bokningen fyller du också i eventuell specialkost samt övrig information som kan vara bra för oss att veta.

 

Medlemskap i KFUM Uppsala

För att gå på våra läger krävs ett medlemskap i föreningen KFUM Uppsala. Medlemsavgiften är 40 kronor per år och läggs automatiskt på din faktura i bokningen.

 

Fullbokat?

Om lägret du är intresserad av är fullbokat kan du använda dig av funktionen "bevaka". Om en plats blir ledig kommer ett automatiskt mejlutskick gå ut till alla som bevakar platsen, då är det först till kvarn att gå in och anmäla sig.

 

Avbokning

Vid avbokning av din lägervecka dras en administrationsavgift på 300 kronor av. Sker avbokningen senare än 21 dagar före lägerveckans start så återbetalas avgiften endast mot läkarintyg. Mejla till oss på sommar@kfumalnas.se för att avboka en lägerplats.

 

Vanliga frågor om bokningen

  • Kan jag boka flera barn samtidigt? Du kan lägga in personuppgifter för flera barn i förväg, men när det är dags för bokning så bokar du ett barn i taget.
  • Vad gör jag om jag inte har ett svenskt personnummer? Kontakta oss på sommar@kfumalnas.se så hjälper vi dig att lägga in ditt barn i systemet manuellt. När vi lagt in personen i systemet kommer du själv att kunna boka läger på bokningskvällen.
  • Mitt barn har skyddad identitet, vad gör jag? Kontakta oss på sommar@kfumalnas.se så hjälper vi dig.
  • Hur gör jag för att ansöka om en gratisplats? Kontakta oss på sommar@kfumalnas.se så berättar vi mer.

 

Är ni osäkra på någonting kring lägren, vänligen kolla in vår hemsida www.kfumalnas.se - där finns all information om sommaren på Alnäs. Hittar ni inte svar på era frågor, kontakta oss gärna på mejl sommar@kfumalnas.se eller på telefon 018-15 63 00

Visa mer