Så fungerar det

Ange din e-mailadress
En engångskod skickas till din e-mail
Ange engångskoden i popup-fönstret
Läs informationen och filtrera fram det du är intresserad av
Välj lämplig grupp och "Anmäl"
Genomför betalning. Allt klart!

Bokningsinformation

Välkommen till Höllvikens Boxningsklubb! (Klicka på visa mer för att få mer information!)

OBS! Får ni inte ett bekräftelsemail direkt efter anmälan, vänligen kontrollera er skräpkorg. Finns den inte där vänligen kontakta oss på ewers.pia@gmail.com

Ny deltagare

Klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden och därefter det personnummer som bokningen gäller samt övriga kontaktuppgifter. Du har nu skapat ett konto.

Klicka sedan på den grupp som anmälan gäller. Klicka på "Boka" längst ner
Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning. Faktura kommer senare att skickas till den/de angivna e-postadresserna.

Om du redan är medlem hos oss:

Är du redan aktiv hos oss eller har var varit aktiv de senaste året, klicka på den blåa knappen "Logga in för att boka". Fyll i din e-post i första steget, det mailas nu en engångskod till din e-postadress, skriv in engångskoden. Därefter får du välja vilken deltagare som du vill anmäla. Vill du lägga till fler personer i familjen klickar du på "Ny deltagare". Klicka sedan på den grupp som du vill boka. Klicka på "Boka" längst ner. Du kommer att få ett mail som bekräftelse på din bokning.

Har ni bytt e-post, vänligen kontakta oss på ewers.pia@gmail.com

När bokningen är genomförd kommer ni få en bekräftelse till er angivna e-post. Får ni inte bekräftelsen, vänligen logga in igen eller kontakta oss.

Har du några frågor angående grupperna eller anmälningen, kontakta oss på ken.kvist62@gmail.com

Välkomna!

Visa mer